Witaj Kasiu.Dawno u Ciebie nie byłam ,a tu tyle piękności .Wazonik bardzo wiosenny ,od razu się zapomina o tym co za oknem Bardzo ciekawa ta roślinka gumowe pnącze
Ja w przeciwieństwie do Eli nie lubię zielonej i białej herbaty.Piszesz,że dobudzasz się po mate.....a co to takiego,bo ja nie w temacie,a jak dobudza to bym spróbowała
Kasia1007 piękne mamy Tulipanki..wiedziałam ,że podobne..są takie słoneczne.. Morango Kasiunia..mam je od dawna..ale tyle kłopotu robiło,że się nie chwaliłam bo kurczę co coś pokaże nowego to się psuje.. to okropnie dziwna sprawa..ale istotnie tak jest...egzotyków mam więcej jak wiesz...wypuszczają młode listki..to może się odważę... pochwalić..przynajmniej te większe..
Awocado specjalnie dla Ciebie... wreszcie jakiś czas temu wypuściło się w górę
Monika 79 witaj..w moich skromnych "progach"...o mate napisałam Ci na pw. , a gumowe pnącze kwitnie lilowymi kwiatami..podejrzyjcie w necie, bo nie wiem czy można tu pokazać nie swoje foto? Moje do kwitnienie jeszcze raczej daleko... Paula kochanie..Ty jedna pogratulowałaś mi Wielkie Pracy..dziękuję Słoneczko.. Beatko Nie wykończyłaś mnie , ale po takiej dawce śmiechu..poszłam spać i już nie wchodziłam tutaj..
Było mi ogromnie miło...Twoja wizyta to sama radość..choć przykro mi ,że Hermes tego nie docenił...
żeby nie było - przychodzę i czytam tylko się nie wpisuję, bo to co hodujesz to ja nawet nie wiem co to ale widać rośnie Ci tam jakby wiosna była
no i jak juz zobaczyłam zdjęcie to musiałam pochwalić super panienki
Nooo..rozchichotane nastolatki ...miałyśmy głupawkę do obiektywu..właściwie to Beatka miała..robiła super miny ...powinnam je pokazać..ale mam resztki sumienia ..i wstawiłam foto gdzie wygląda ładnie..tak jak trzeba.. ja kwiczałam bo to zaraźliwe okropnie..