Mój ogród na fotografii cz. II

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród na fotografii cz. II

Post »

Witajcie Kochani! Nie było mnie pół dnia a już za Wami zatęskniłam...normalka!
Spojrzałam na numer strony w wątku...i co? ...powinnam pomyśleć o nowej odsłonie....
I tu powstał dylemat...czy w okresie wiosennych prac będę miała czas na aktywne bywanie na FO? a po drugie
...czy po wyczerpującej pracy w ogrodzie będę miała siły zasiąść przed komputerem. Analizując za i przeciw...stwierdziłam,że to właśnie Wy Kochani zrekompensujecie utracone siły i naładujecie pozytywną energią.

Zbyszku!...witam wiosennie z okolic Zielonej Góry....może faktycznie nie będzie już dużych mrozów ;:180
Kasiu!/Kasia_rom/...mój taraz jest duży 10 m2...latem z miłą chęcią popijamy tam kawkę, lubię zaszyć się tam z dobrą książką...albo w ciepłe, letnie wieczory...słuchamy rechotu żab...koncerty niesamowite :;230
Andrzeju witam serdecznie i dziękuję za instruktaż....Jesienią postąpię z nimi dokładnie tak jak zalecasz. ;:180
Michale /Darmokot/...wczoraj obejrzałam każdą roślinkę...mają się jak na razie dobrze...Myślę,że Twoje kciuki sprawią, że nic im się już złego nie przydarzy. ;:108 ;:180
Tadziu :wit ....u mnie w powietrzu czuje się zdecydowanie wiosnę...o godz. 14:00 +13 C...choć pochmurnie.Nawet przelotnie popadało przez chwilę. Śniegu nie ujrzysz...za to dziur w jezdni zatrzęsienie...aż strach jeździć. ;:180
Jadziu/e-babcia/...dziękuję za wizytę i za miłe słowa.Z jednej strony cieszę się,że jest ciepło...z drugiej obawy...przecież to dopiero rozpoczął się luty...ale...bądźmy dobrej myśli.. ;:196
Uleńko! :wit ...zgadza się, mieszkam w cieplejszej strefie klimatycznej ;:196
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród na fotografii cz. II

Post »

Kochani...dziękuję za to,że byliście ze mną w tym wątku i zapraszam serdecznie do nowej III odsłony.

Tutaj.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”