Mój ogród na fotografii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p
Od: 23 maja 2012, o 18:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród na fotografii

Post »

zgadzam się z Wiolą co nam zostało w te jesienne wieczory robić a na FO i pośmiać się czasem można :D :D
majka1971 u mnie też tak jest że słyszę "a mama to na pewno kwiatki ogląda" :D
idę ;:65 zapoznać się z Przemkiem, bo ciasta bardzo lubię ,oby nie były suche :D to może i mnie poczęstuje za rok :D
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A u mnie to zwykle jest i znowu to Forum ,ale u nas są podzielone hobby ja kwiatki a mąż z synem wędkarstwo i motoryzacja ,raz byłam zmuszona pojechać z nimi na te ryby, dobrze że to był wyjazd w większej grupie bo nie dała bym rady wysiedzieć do 3 nad ranem.
Jak dla mnie widok jeziora nocą i palące się ogniska- piękny, ale tylko wędkowanie to dla mnie nudy, lubię aktywny wypoczynek dla mnie łopata ,motyczka i grabie to aktywny wypoczynek ;:224
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Majko!, Marysiu!, Wiolu!, Gosiu!....ale my jesteśmy szczęściary....trafili nam się tacy wyrozumiali faceci.... ;:215
...a swoją drogą dla mnie to F to istne wybawienie ....od nudy....bez niego i bez Was moje Drogie nie potrafiłabym juz żyć.... ;:215
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

żebys wiedział Bogusiu - masz 10 minut - nie zdążysz wyjść na pogaduchy do sąsiadki, a do laptopa usiądziesz i bardzo miło spedzisz czas ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Bogusiu, bo nas łączy bardzo dużo nasze zainteresowania! Jak pochwalisz się komuś przygodnemu jakąś rośliną to patrzy na ciebie jak na gł..., a tu wszyscy wiedzą dlaczego się chwalisz i o co chodzi, ile trudu włożyłaś w swoją pracę i sukces!
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

Marysiu Masko trafiłaś w dziesiątkę tą wypowiedzią ;:180 ;:138
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elu...ile kochana ja jeszcze muszę włożyć pracy i pieniędzy ,aby mój ogród wyglądał tak jaki sobie zaplanowałam...nie mówię już o marzeniach...bo pomarzyć sobie można , one przecież nic nie kosztują. :tan

Uleńko!...mój M nie ma wyjścia...musi dzielić ze mną moje roślinno- ogrodowe pasje, bo to on mnie przekonał do pozostania na wsi i zrezygnowania w latach 80-tych z mieszkania w mieście. A swoją drogą podziwiam Ciebie za ten wypad na ryby...o rany do 3 rana...chyba "skręciłabym się" :;230 :;230 :;230 / No ale czasami trzeba...poświęcić się dla tej drugiej połówki...zaciskając zęby.... ;:180
Aniu!....mi ciągle brakowało czasu nawet na sąsiedzkie pogaduchy....a na F mam czas....bo stalam się bardzo dobrze zorganizowana :;230

-- 17 lis 2012, o 21:57 --

Marysiu! Wiolu! ...święta racja.... ;:215 a jeszcze na wsi to ze zdwojoną siłą działa.... ;:222
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Tak , tak Marysiu...masz rację , ja już chwalić się nie muszę , wystarczy tylko , gdy zacznę opowiadać o roślinach , to widzę miny tych osób ....jakbym opowiadała o UFO :;230 .
Bogusiu...no , to chociaż masz M , który pomaga Ci realizować swoje zamierzenia i marzenia ogrodnicze .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A tu można godzinami, każdą swoją pupilkę z każdej strony pokazywać i o każdej porze znajdzie zainteresowanie To jest to!
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

I o to właśnie chodzi ...o te pręciki , o te słupki i znamiona , o wiele , wiele pojęć tak niepojętych dla laika ....wszak rozumiemy się w pół słowa ;:108 . Wiele osób mnie pyta - czego Ty tam wypatrujesz , przecież nic jeszcze nie kwitnie ...a ja widzę łebki wiosennych kwiatów wychylających się spod ziemi , jakby życie się rodziło nowe .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

I każdy kiełek sfotografowany kilka razy, bo może się powiększył. Bo na FO czekają na wiosnę :;230
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Witam najważniejsze ,że lubimy rośliny i mamy z kim nawet wirtualnie pogadać o nich to bardzo dużo.Każda może pokazać swój mały raj ,to co ją cieszy .jest chluba i radością :D
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

No tak nie było z kim pogadać ;:223 Jak zakwitła mi opuncja ja cała w skowronkach bym całemu światu to oznajmiła ,przyjechał mój średni syn taki zupełnie nie ogrodowy i ja go ciągnę i pokazuje a on z taką miną no kwiat jak kwiat no myślałam że go uduszę ,ale nie byłam jeszcze na FO ;:180
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu , Jagódko, Beciu, Elu ...i to właśnie dla nas zielono zakręconych jest sens pokazywania swojego raju, dzielenia się wiedzą i efektami na F
Elu...moi synowie tez tak podchodzą do tematu roślinno- ogrodowego....rośnie to rośnie , kwitnie ...no to dobrze...a jeszcze ciagle..."mamuś ,że ci się chce tak robić w tym ogrodzie. Nie powiem pomagają...ale bez jakiejkolwiek fascynacji.
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02

Post »

Zawsze jest szansa, że w końcu złapią bakcyla. Nie w tym, to w następnym pokoleniu. Fioł ogrodniczy jest zaraźliwy. :D
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”