anabuko1 pierwsza to rzeczywiście Great, druga - June Fever, trzecia Valley's Glacier, czwarta - Thunderbolt
Aniu Ty też masz piękne hosty, a ta rabatka wkomponowana w Twój domek jest cudowna
koziorozec no trochę setek jest już sama nie wiem ile, ale są posadzone między byliny, przetaczniki, goździki brodate, nachyłki, szałwie i jedna rabata, która będzie obsadzona daliami, aksamitkami i tytoniami

Ta skrzynka to skrzynka zabytkowa, której już nie używamy, sle cały czas wisi na płocie, bo szkoda jej ruszać także ptaszki będą miały ciszę i spokój
Sylwia85 pomysł fajny, ale na szyszki już patrzeć nie mogę i do lasu też już mnie nie chce mi się chodzić, przeszło 20 wiader 20l

to zbieranie to jakaś masakra. Pod szyszki nie dawałam agrowłókniny, bo świetnie się same sprawdzają - jesienią zrobiłam kawałek już tej rabatki i nie zauważyłam, żeby chwasty jakoś się pchały, więc dałam sobie spokój.
Agrestowakiedyś miałam też taki problem, ale rozwiązałam go w ten sposób, że co sezon kolekcjonuję coś innego - i tak: cztery lata temu wszelakie byliny, trzy lata temu powojniki, dwa sezony temu róże, w zeszłym roku liliowce i teraz wypadło na hosty

Międzyczasie oczywiście swoje siewy i jakoś leci.
Trochę ogrodu: