A Leverkusen ma ostatnią szansę.Jeśli wyda znowu parę kwiatkow(3 sezon min ął) to zrobi miejsce innej pnącej.Tam gdzie rośnie jest dobra,wysoka pergola i chyba dla przekory nie chce się piąć tak jak należy.
-- 07 01 13 09:42:49 --
Witaj Gaga-hihi ja też jestem z wielkim zapasem więc może Ewcia podała dobry sposob na odchudzenie.
Wiesz,zamowilam też 3 liliowce-miniatury oczywiście ,bo innych już pewnie nie zmieszczę
Czyli zamówienie juz poszło???? a ja mam też jeszcze spis upragnionych .U mnie to zawsze długo trwa ,bo miejsca mam mnóstwo a zachciewajek na 4 ogrody Potem następuje weryfikacja ,potem następna i jeszcze następna, aż zostaje tylko parę sztuk .Kiedyś Teasing była moją wymarzoną ,chociaż żółtki nadal mnie fascynują i nie tylko one
Wiesz, mnie to by nie puściły ceny, jak dla mnie to są zaporowe.
Ale szkółka super o ile to szkółka a nie sklep wysyłkowy.
Róże i owszem, jest na co popatrzeć.
Sporo odmian mi nieznanych, no ale nie można mieć wszystkiego, prawda ?
Old Gold - cudna.
Ceny faktycznie zaporowe zwłaszcza te po15E dlatego myślalam tylko o tej jednej ale w końcu wybiłam ją sobie z głowy.
Droga a po drugie brak na nią miejsca.
Na ostatnim zdjęciu to piwonia? Ładna
Zajrzałam do tej szkółki z linka-ceny chwilowo nie dla mnie, choć historyczne jeszcze do przełknięcia Tylko nie w tym roku.
Anusia, ale to sztuka umieć się oprzeć ćwiczę, to cały czas....
Mnie pobiera na Antique Rose , ale sobie tłumaczę, że ona też różowa ....
Również czekam co mi wypadnie.... , a jak nie, to na jesieni trzeba będzie coś przemeblować.
Ale kolorki , ach?????. jeszcze poprosimy.
W tej szkółce ładne są róże...................