jest piękne słonko

Kupiłam dwie Crocus Rose, sadzę je razem w duży dołek i czekam na takie efekty
jak u Ciebie

Co słychać w ogrodzie, róże ładnie przezimowały ?
Skąd ja to znam!!! A najgorsze, że kiedyś marzyłam żeby w ogrodzie książki czytać, ale nie jestem w stanie się skupić! A tu chwast mnie rozprasza, albo coś kwitnie i odwraca uwagę za mocno. Ale, ale....teraz rwę chwasty ze słuchawkami na uszach. Polubiłam audiobooki ;)Potem obchodzę parę razy w ciągu dnia ogród i ...planuję, przesadzam, sadzę, ciacham, planuję i znowu przesadzam, dosadzam i walczę z chwastami, a potem ... jest już wrzesień i płakać mi się chce, że znowu nie nacieszyłam się ogrodem, i znowu nie nasiedziałam się z herbatką na ławeczce ...![]()
Safoya pisze: Maju jejjj oby Ci pięknie rosły. Róże przezimowały pięknie. Nawet nie ma specjalnie różnicy między edenkami okrytymi i nieokrytymi. Poleciałam aż zrobić zdjęcie w w dzień, ale nie mam już siły żeby je zgrywać.
Zaliczyłam też dzisiaj za to w mord...ę motyką. Chciałam okrzyczeć brojącego brzdąca, więc wyrwałam galopem i jakoś tak stanęłam, że mam zbitą gość i dziurę od środka. Miiiiłooo ....![]()
Aga, zgadzam się z Tobą co do Heritage, u mnie też nie choruje i jest nieziemsko piękna. A Twoje zdjęcia jeszcze dodały jej urody.na Heritage kilka dziewczyn narzekało. Ja ni jak nie mogę, bo bym ją obraziła. U mnie to okaz zdrowia i urody.