Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Post »

hehe jeszcze w łożku...oj zazdroszczę bo mnie mama wywaliła z łóżka już po 9..... :roll:
siostra z chłopakiem dziś niespodziewanie wpadną to trzeba było jakiś prezencik kupić ;:224
ale i sama na tym skorzystałam bo akurat mieli w promocji 5 syropów do kawy i nie tylko.....zaraz zrobię sobie kakao i wypróbuję mój spieniacz do mleka ;:oj

pogoda cccuuuuuuudddnnnnaaaaa!!!!! ;:167
słoneczko świeci, cieszą się dzieci, ptaszki śpiewają i nam humor poprawiają! ;:196
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No to sobie pooglądałam..... ;:oj ale pięknie udekorowany dom,tak wszystko pod kolor,stonowane i piękne dekoracje,i te anioły.....moje ulubione,mogłam się napatrzeć do woli. ;:215
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Asia, to się wzajemnie z mamą uzupełniacie......... ;:306
Kolekcja aniołków bardzo mi się podoba, nie wiem gdzie się je zdobywa, ale już mi się
marzy, że w przyszłym roku pojawią się u mnie pierwsze aniołki. ;:173
Długo już je zbierasz i gdzie je kupujesz?
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

Asiu witaj :wit jak to się stało, ze ja do Ciebie tak dawno zaglądałem, a Ty takie piękności pokazujesz ;:180
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Wystrój z klasą , bardzo mi się podoba
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Witaj Asiu, bardzo ładne ozdoby świąteczne ;:108 Ale pierniczki są dopiero godne pozazdroszczenia ;:oj Skąd masz takie wspaniałe formy? Pozdrawiam między Świątecznie :wit
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Asieńko dekoracje urocze, uwielbiam Twój humor, chętnie też bym już posiedziała w domku, ale jak sama napisałaś pierwsze rozwiązanie odpada :;230, bogatych krewnych też nie mam niestety, a i z moim proszkiem też chyba coś nie tak :;230. Nie zdążyłam do Ciebie z życzeniami świątecznymi, bo przez tę pracę poniekąd, czasu wciąż mi brak, więc w Nowym 2013 roku życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń, no i przede wszystkim dużo, dużo zdrowia ;:196
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Asiu, jakie wrażenia po Hobbicie?
x-S-l
---

Post »

i jak tam po Hobbicie? ;:173
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Zabierałam się rano za napisanie odpowiedzi, ale jak widać dobrze zrobiłam odkładając to do tej chwili. Wszystkie posty z ostatnich dwóch dni zniknęły! Awaria jakaś czy co. Za oknem wspaniała, prawie wiosenna pogoda. Słoneczko przyświecało niemal cały dzień ;:3 . Chyba jednak szykuje się jakaś zmiana pogody, bo od rana głowa nie daje mi spokoju.
Jutro ostatni dzień roku, a potem już z górki... byle do wiosny!
Shirall, trochę się pobyczyłam, ale jutro niestety powrót do rzeczywistości ;:145 do roboty czas... Niestety nie wymyśliłam sposobu jak obyć się bez pracy zawodowej, wię jutro grzecznie pomaszeruję do mojego puebla...
Grażynko :wit , cieszę się, że Ci się podoba :D .
Wiesz Maju, dopiero Ty mi zwróciłaś uwagę, że jest ich tyle... nigdy nie zbierałam ich celowo, ale tak jakoś wyszło... Chyba po prostu je lubię i jak tylko jakiś anioł lub anielica wpadną mi w oko - muszę je mieć ;:173.
Przemo, nie wiem ;:224 , ale zapraszam częściej ...
Dorciu, witaj! Dawno do mnie nie wpadałaś. Fajnie, że jesteś :wit
Magento, dziękuję ;:196 . Najstarsze formy do pierników są jeszcze po mojej babci. Zresztą przepis też... ja go tylko nieco zmodyfikowałam. Wszystkie pierniki są nadziewane marmoladą...
Ilono, to chyba jakiś spisek. Zwłaszcza w okolicach Świąt sprzedają lewe te proszki, ale w tym roku, to już naprawdę przegięli...
Tobie też życzę spełnienia wszystkich noworocznych pragnień i zamierzeń!
Aguś, film jest imponujący. Zrobiony - jak to u Jacksona - z dużym rozmachem. Marta, czytałam, że na Tobie też zrobił wrażenie.

Pozdrawiam Wszystkich :wit !
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59

Post »

Wspaniały wystrój domu! Jak Ty to robisz, że wszystko wygląda jak w bajce... ;:170
Życzę Ci szczęśliwego Nowego Roku! ;:167
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
x-S-l
---

Post »

hehe no zrobił wrażenie i to niesamowite ;:oj
muzyka, efekty specjalne.......ach ;:170

oj biedulko już jutro do pracy ;:196 hehe ja dopiero w środę ;:224
ale za to sobie dziś pospałam do 12 :;230 aż mama musiała sprawdzić czy żyję ;:306
no wczoraj a dokładniej dziś w nocy nie spałam w ogóle bo mnie kaszel tak męczył....dopiero coś koło 4 zasnęłam i tak spałam i spałam ;:224
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Łączę się w bólu pracowym
Ja też jutro muszę rano wstać :roll:
I chyba to jest dla mniej największy ból w mojej pracy. Najchętniej nie wychodziłabym z domu.
Ja niestety na filmie nie byłam, poszli za to moi panowie. Tez są pod wrażeniem.
Ja poczekam na blureja.
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Witajcie w ostatnim dniu tego roku! Czas na mały rachunek sumienia: ogrodowe plany na ten rok wypełniłam ;:215 - trawnik jest jak ta lala (kochany M ;:196 - bez jego pomocy nie dałabym rady), ścieżki położone, rabaty przekomponowane - jeszcze nie są idealne, ale już bardziej do ideału zbliżone ;:306 ... Blaszana buda jak stała tak stoi i pewnie już zostanie. Natomiast zastanawiam się jakby tu ją przerobić na bardziej przyjazną otoczeniu, np. drewnem obłożyć czy jak... I to jest plan na nadchodzący 2013 rok, no i może jeszcze domek narzędziowy i nowa rabata różana przy domku i... jeszcze pomyślę...
Generalnie rok w ogrodzie uważam za udany. Okazało się np., że moją zdolność do miniaturyzacji roślin diabli wzięli ( a już planowałam wykorzystać ją zabierając się za bonzai :wink: ) - w tym roku ze zdziwieniem spoglądałam na busz w moich opłotkach. Wniosek - czasami wzbogacenie gleby i odrobina nawozu potrafią zdziałać cuda :;230 :;230 :;230 ...
Był to też rok większego zaangażowania na FO (bo nie wszyscy pewnie wiedzą, że jestem z Wami od 2006 r, ale wcześniej zaglądałam tu głównie rozwiązywać dręczące mnie problemy ogrodowe)- dowiedziałam się wielu przydatnych rzeczy, poznałam rzeszę przemiłych ludzi (niektórych osobiście :lol: ). Mam nadzieję, że tak zostanie ;:170 !
Konwalio, dawno Cię nie u mnie nie było. Pewnie masz przerwę świąteczną, więc też więcej czasu na FO ;:333 Cieszę się, że wpadłaś, dziękuję za komplement ;:196 ! Tobie również życzę szczęścia w Nowym Roku!
Marta, nie denerwuj mnie.... :twisted: w czasie gdy ja grzecznie siedzę w robocie i korzystając z chwili spokoju skrobię ten pościk... Ty pewnie jeszcze smacznie śpisz.. ;:19 Co do muzyki w Hobbicie, to wkurzały mnie śpiewające na początku krasnoludy, już nawet się przeraziłam, że Jackson zrobił z filmu musical, ale na szczęście po pierwsze śpiewały ładnie, a po drugie tylko dwie piosenki...
Margo, Ty przynajmniej mnie rozumiesz... Film koniecznie obejrzyj, bo warto...

Życzę Wszystkim szampańskiej zabawy sylwestrowej i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku - szczególnie tych ogrodowych !!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Haha...fajny rachunek...sumienia ??
ja nie robię bo bilans wyszedł by na minus.....wole nie
Ja też siedze w domciu....ale to fajnie tak leżeć.....leżeć.....ech
ide w środę.....i tak do ferii a potem troszkę może luzu będzię....może ;:224
Tobie zaś życzę równie udanego roku jaki miałaś ;:196
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”