Cześć Ewcia ,cześć Soniu
Wszystkiego najlepszego Soniu dużo słoneczka ,zdrowia i pięknych ,spokojnych dni teraz na Święta i potem.
Moje siewki jeszcze się trzymają i coraz więcej w górę ich bierze,koniecznie trzeba by pogody żeby je troszkę hartować przed majem.Szybko to wszystko się dzieje ,my byliśmy w gościach potem u nas byli a teraz lenistwo.Jutro ma być bardziej deszczowy dzień więc będzie bardziej sennie.Tak to leci jeszcze jutro goście i bez mała po świętach a tyle z tym zachodu,jestem cała obolała przez te zmiany pogody,a przyroda aż kipi tak by wystrzeliła z kolorkami niestety moja magnolia pomarzła i nie pocieszę się jej kwieciem,Jeszcze raz miłego odpoczynku i nabrania sił na wiosenne ogrodowe wojaże.
Ewcia mnie też nie ciągnie na zewnątrz bo wszystko boli i zmęczenie dokucza jak przyjdzie więcej słońca od razu nabierzemy sił,choć dzisiaj troszkę się u nas pokazało.Zobaczymy co nam czas przyniesie a na ten czas wszystkiego najlepszego,zdrowia i radości,smacznego Święconego i miłych gości.

U ciebie pewnie też roślinki tylko patrzeć a bujną kwieciem tylko ciepełka dostaną ,powodzenia w wiosennych poczynaniach.