Witajcie serdecznie w ten mrożny poranek .
Wybaczcie ,ze tak długo nie odpisywałam ale mam ciężko chore dziecko i tak biegam od lekarza do lekarza , korzystając z tego,że córka jeszcze śpi , a ja nie mogę dodzwonić się do przychodni postanowiłam tak szybko Was odwiedzić bo tęskno mi bardzo za Wami .
ewunia7 
bardzo mi miło , cieszę sie że do mnie zawitałaś i ,że mój ogród zrobił miłe wrażenie na Tobie .
ewaidc1198 
Ewuniu to jest mój nowy nabytek nie wiem czy przezimuje ale jest urocza i do tej pory kwitnie bo jest pózna odmianą , wiele osób mi się o nią już pyta .
Wiosną się okaże czy przezimowała czy nie , niestety nie mam miejsca by ja przechować na parapetach już królują fiołki ,a piwnicy nie mam więc musi pozostać na dworze .
AGNESS 
dziękuję ,a jestem szczęśliwa widząc takie widoki za oknem i miłe słowa od Ciebie .
Rewi 
dziękuję ,jeśli ich nie masz to koniecznie, odmienia całkowicie Twój ogród.
kropelka

no tak już sobie wyobrażam zdziwione mimy ludzi patrzących jak zbierasz , ale znalezione nie kradzione
Margo2 tak 5 arów rosnie tam trawa bo dawniej było tam pastwisko ,ale teraz mamy mniej owieczek więc jest kawałkiem bezużytecznym i tam zaplanowałam powiększyć swój ogródek .Posadzić liliowce , róże irysy i różne jeszcze roślinki na , które przed domem nie mam miejsca .
Już sobie wyobrażam mnie na wiosnę ze szpadlem ,a potem rehabilitacja ale cóż nie robi sie dla naszych roślin ,no cóż ponoć jestem uparta i często mi odbiera rozum jeśli chodzi o prace ogrodowe
Z ważywszy na fakt iż już jest mróz ,a ma być jeszcze większy i chryzantemy już przestana kwitnąć ,postanowiłam więc pokazać Wam co jeszcze u mnie jeszcze kwitnie z chryzantem .
Wczoraj jeszcze było tak :