Mój ogródek - KarolinaL
Janku, ja też uważam, że jest śliczna. Takiego koloru szukałam
Krysiu (krysp50), mam nadzieję, że się nie obrazisz - już mam szafirki...
Dostałam od cioci (niezapowiedzianie) kilkadziesiąt sztuk. Ale bardzo Ci dziękuję!
A różę kupiłam w Plancie na Jana Pawła II. Trochę ciężko było ją przetransportować, bo ona razem z doniczką to była mojego wzrostu, a ja się do bagażnika nie mieszczę
Krysiu (KaRo), sztukę opanowałam, ale nie mam tu programu do zmniejszania zdjęć, tzn. zmniejszania rozdzielczości, bo wychodzą bardzo "ciężkie" i przez fotosik przechodzą albo baaaardzo powoli, albo wcale
Aniu, dzięki za odwiedziny, planów to ja mam więcej niz możliwości, ale pomarzyć zawsze można. Cieszę się z Twojego kosmosu, niedługo pójdę go zobaczyć (mam nadzieję, że go u siebie pokazałaś
)
Zdjęcia będę z konieczności dawkować stopniowo
,oto kilka kolejnych - jeszcze dwie odsłony róży piennej, oraz również nowa Rose de Rescht (też urzekła mnie kolorem).

Krysiu (krysp50), mam nadzieję, że się nie obrazisz - już mam szafirki...

Krysiu (KaRo), sztukę opanowałam, ale nie mam tu programu do zmniejszania zdjęć, tzn. zmniejszania rozdzielczości, bo wychodzą bardzo "ciężkie" i przez fotosik przechodzą albo baaaardzo powoli, albo wcale

Aniu, dzięki za odwiedziny, planów to ja mam więcej niz możliwości, ale pomarzyć zawsze można. Cieszę się z Twojego kosmosu, niedługo pójdę go zobaczyć (mam nadzieję, że go u siebie pokazałaś

Zdjęcia będę z konieczności dawkować stopniowo

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mnie też niesamowity kolor liści.

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
Gosiu ja też mieszkam na wsi a kupuję cudeńka
od czego masz internet? 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Nie rozpaczaj Gosiu - forumowicze z pewnością podzielą się z tobą odszczepkami z róż, które wybierzesz a kiedy je ukorzenisz to już wiosną możesz sadzić je do ogrodu. Tylko wybierz sobie. 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
ja też kupuję przez internet ale ostatnio coraz bardziej się boję, że widmo bankructwa nade mną zawiśnie. Nie umiem sie powstrzymać. A tak.... Do sklepiku... 50 zł tylko przy sobie żeby nie korciło za bardzo i finał!Lady-r pisze:Gosiu ja też mieszkam na wsi a kupuję cudeńkaod czego masz internet?
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
Gosiu to już tylko wymiana pozostaje... 

Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- krysp50
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2007, o 12:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ależ to nie jest przeszkoda: ja Tobie, Ty komu innemu, ktoś mnie i się wymieniamy. Nie zawsze musi być coś za coś.Ja chętnie się podzielę - bo to i radość,że komuś się ją sprawi i cząstka nas będzie gdzieś tam rosła i cieszyła czyjeś oczęta, a nie zasiliło kompostu przy porządkowaniu.cappuccino pisze:Właśnie! Tylko, że jak sobie poogladam Wasze piękne ogrody to... nie mam nic co mógłby ktoś chcieć bo macie to od dawna!
Pozdrawiam Krystyna