Paula moim begoniom wystarczą wiatry

Chłodów nie odczuły, bo na noc w domu.
Vituś studyjna

dziękuję w imieniu mojego aparatu

Piwonia była oznakowana, jak ją kupowałam, ale to już tak dawno.
Jak pracownicy zdeptali wszystkie trzy byłam bliska płaczu, jednak jedna się ostała. Mam nadzieję, że zakwitnie i oznaczymy.
Margoś, a skąd wiesz, że nie drzewiasta? Już widać? Kiedy wystartowała?
Aniu, no nie mam zdjecia mojej wierzby babilońskiej 'Crispa'. Moja rośnie na drzewko. Wiosna wygladał jakby jej czunbek usechł razem z gałązkami. Jak się okazuje trzeba trochę czasu, aż soki dotrą do górnych gałązek. Podcięłam te, które wydawały się suche i teraz już cała jest zielona. O tu znalazłam jedną z tegorocznych fotek, ale tylko gałązka
An-ka dziękuję za miłe słowa. U mnie drzewiasta ma zamiar zakwitnąć dopiero w trzecim sezonie, więc zalecana jest cierpliwość
Andrzeju i bardzo dobrze, moje chyba dzisiaj się wyprowadzą

Jak dam radę po pracy.
Martuś zaraz kilka wrzucę. Jak mówiłam, straty ogrodowe chyba mniejsze niż się obawiałam. No i mam już pierwszą truskaweczkę, póki co zieloną
Andrzeju o roślince tej nic nie wiem, ale znalazłam kilka wiadomości z których wynika, że to raczej drzewo
"Jest to duży i szybko rosnący krzew, cenny ze względu na późne kwitnienie i jesienne przebarwienie liści. Z wiekiem tworzy zwykle kilkupniowe formy drzewkowate o wyprostowanym pokroju. Może być również prowadzony w formie jednopniowej. Najstarsze okazy w Polsce mają obecnie 5 m wysokości."
Poczytaj o tu:
http://www.futuregardens.pl/heptakodium ... oides.html
Ale okaz warty zachodu

, miododajny.
Krzysztof dziękuję za potwierdzenie moich przypuszczeń
Margoś to razem czekamy
Marku to polecany przez Andrzeja Fujifilm finepix hs10. Cena jest bardzo dobra, jak za sprzęt takiej jakości, polecam.
O korzeniach paulowni poczytaliśmy sobie

muszę dodać, ze listki nie ucierpiały od przymrozków raczej.
Kasiu dziękuję
I co tu dzisiaj pokazać