Moniko, w Wa-wie wczoraj lało na całego a u mnie już nie
Pisząc o sosnach, miałem na myśli Twoje . Ja nie mam sosen. Tzn. są dwie maleńkie ale gdzieś za 5 lat można je będzie nazwać drzewkami
Kochani, witam Was serdecznie
Dziękuję za odwiedziny i wszystkie wpisy Przepraszam, że nie nadążam z odwiedzinami w Waszych wątkach, ale doba jest za krótka... Sporo spraw zawodowych, ogród i P, któremu trzeba zapełnić wakacyjny czas. Mam nadzieję, że od września będę miała więcej czasu dla siebie
Od rana świeci słońce, więc koło 9.00 jedziemy do zoo. Mimo pięknej pogody poranki przypominają już o jesieni, chociaż lato w pełni...
Jednoroczne w doniczkach bardzo się rozrosły i ciągle wyglądają dobrze Miłego dnia Wam życzę
Dominiko, w porównaniu z innymi moimi roślinami to niewiele Przez dwa lata nie kupowałam żadnych żurawek
W wątku Igi jest lista odpowiednich na słonecze stanowisko.
ja w tym roku muszę dokupić lilie...właśnie takie co to masz na ostatniej fotce, mam ich 3 sztuki...ale są piękne.
białe - te co nieziemsko pachną - podpowiedz jakie i gdzie?
Tess, z białych polecam Ci Gizmo, Rexonę i Casablankę. Do tej pory kupowałam u Pajdy- lilie piękne i zdrowe, ale nie ma gwarancji wybranych odmian. Jak tylko będę wiedziała o innych możliwościach, od razu dam Ci znać.
Kochana, zostało 13 dni
Witam porannie. Dziś wiem wycieczka z Pawełkiem do Zoo - na pewno miło spędzicie czas. Niestety - widzę, że u wszystkich doba za krótka, jeżeli chce się jeszcze posiedzieć na forum. Też w tej chwili siedzę przy komputerze i już się denerwuję, że tyle mam na dziś zaplanowanych rzeczy i znów na pewno wszystkiego nie zrobię a ja przecież nie pracuję już zawodowo, więc powinnam mieć więcej czasu. Możę jednak im człowiek starszy to mu wolniej wszystko idzie. Miłego dnia życzę
Ado wolniej to człwiekowi wszystko idzie, jak ma roczne dziecko To znaczy człowiek rusza się dwa razy szybciej, a roboty ubywa dwa razy wolniej.
Moniś, goście mi wczoraj zadzwonili, że przyjadą o dzień wcześniej... a ja jeszcze sprzątam resztki cementu po domu Nie wiem, czy znajdę dostatecznie mocną sprężarkę, żeby się wystarczająco sprężyć i zdążyć przed ich przyjazdem... mała śpi tylko 2 godziny dziennie
szkoda że doby nie da się rozciągnąć. wtedy wszystko dałoby się zrobić. a przy dzieciach faktycznie roboty jakby przybywa. ja mam 4 latka i on jakos w tym roku nabrał ochoty na "roboty ogródkowe". ja piele on też, ja sadze on pomaga, ja przycinam on patrzy. potem przechodze koło rabatki i patrze ... ... a tu wszystkie roslinki pieknie przycięte jakieś 10 cm od ziemi. no sama nie wiedziałam smiać sie czy płakać :P . od tamtej pory nawet nozyczki te dla dzieci chowam wysoko.