Tosia1 pisze:... skąd się wziął kawałek. Miałam jedną i nigdy jej nie przesadzałam.Pięknie mi kwitła, a skąd sie wzięły 3 nowe ? Ach , ta przyroda!! ...
A nornice się czasem nie trafiają u Ciebie jeśli tak, to masz odpowiedź.
Krzysiu, nie widziałam u mnie nornic, ale wszystko możliwe! U nas jest tak brzydko, że 1 raz zjeść i w chacie siedzieć. OKROPNIE, brrrrr. Szkoda tych kwiatków! Ciekawe, czy jeszcze będzie ciepło? Pozdrawiam.
Gosiu, one mnie zachwycają swoimi środeczkami. Takie misterne, delikatne. Krzaczysko nie jest ładne, rozwalają się strasznie, ale dla samych kwiatów!!!Pozdrawiam
-- 31 sie 2010, o 17:54 --
Gosiu, one mnie zachwycają swoimi środeczkami. Takie misterne, delikatne. Krzaczysko nie jest ładne, rozwalają się strasznie, ale dla samych kwiatów!!!Pozdrawiam
TOSIU pogoda nie nastraja do wychodzenia z domu . Musiałaś jechać nakarmić rybki a ja dziś mam okazję trochę pobyć z Wami . Ciekawe jak moje słonecznikowe ogórki przy tym wietrze
Jadziu, dziś nie byłam na ogródku. Robiłam dzieciakom z podwórka i mojemu bratankowi disco!!!Zamieszanie i głośna muzyka. Troche podrygałam z nimi,żeby nie wyjść z wprawy. Jutro idą do szkoły, a nasz z 5kg tytą! A mnie jest szkoda lata!!!!!
BYłam dziś w szkole z moim chrześniakiem Rafałem. Ciekawe co z niego wyrośnie? , łezka mi poleciała, ale dzieciaki nie były spięte.Och, kiedy to było???