Świetne zdjęcia skalniaka. Z takie perspektywy wydaje się, że masz hektary do obsadzenia
Na ostatnim zdjęciu to bylica?
Lubię szare-kutnerowate byliny, ale nie wiedzieć czemu one wszystkie mają tendencję do rozrastania się...
Igo Twój to dopiero skalniak ,chyba nie przeżyję że mam tak mało miejsca i nie mogę zrobić sobie tak pięknego ,dużego skalniaka . Już nie mogę się doczekać żeby go zobaczyć w realu
Ewciu, nawet rok nie minął od założenia, a faktycznie różnica jest. Niestety niektóre roślinki nie przeżyły zimy i nastąpiła wymiana, ale za to nie będzie taki sam i to też nie jest złe..A jak się Wam podobają żurawki, żuraweczki i tiarelle.
o matko, jaka róznorodność... zawstydziłaś mnie zrobiłam sobie kwaśną rabatę hostową i mam tam tylko dwie żurawki - muszę nadrobić to zaniedbanie - Ty masz takie piękne okazy...
Żurawki ładniutkie , jaka różnorodność trzeba będzie sobie sprawić przy następnym wypadzie do ogrodniczego coś niecoś by się bardziej nie rozchorować .
Igo te żurawki to chyba same nowe nabytki ? O żółtych liściach pierwszy raz widzę znam chociaż nie mam o pomarańczowych no i o czerwonych ,ale o żółtych pierwszy raz widzę