Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Bardzo ciekawe to arboretum. Widać, że jest tam dużo ciekawostek i każdy znajdzie jakąś perełkę dla siebie :P
Wygląda na to, że Ty tam często bywasz... Naoglądasz się oryginałów, a potem co rusz takie ciekawe okazy możemy spotkać u Ciebie :lol:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

W tym arboretum jeszcze nie byłam , cieszę się ,że mogłam choć wirtualnie. :lol:
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No nie Mariusz też gdzieś wędrowałeś i oczywiście wspaniałe widoczki . Podoba mi się ten Twój jałowiec - o ile dobrze mówię że to jałowiec - z którego zrobisz kulę , to ja sobie też kupię ale Wiltonii i zrobię sobie zamiast kuli "grzywkę".
Awatar użytkownika
izabell12
500p
500p
Od: 23 lip 2009, o 11:34

Post »

Dziękuje Ci Mariuszu, o fuksji przypomnę się wiosną, jeśli pozwolisz. Zdjęcia choć piękne, chyba nie pokazują piękna tego miejsca i roślin na żywo.
A w ogrodzie mojej mamy domek wróżek jest schowany...
Zapraszam Ogród Izabell
Izabell
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20

Post »

Dziękuję wszystkim za wizytę, także zachęcam do odwiedzenia tego miejsca. Ja na pewien czas znikam z forum, w końcu studia :D Postaram się jeszcze zapodać relacje z giełdy zoologiczno ogrodniczej w Krakowie, ale będę dopiero w sobotę albo w niedzielę, a w piątek jeszcze ze znajomym na wystawe kotów rasowych, zapowiada się weekend ciekawie :D
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Znikasz z forum :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?
Ale rozumie że w wekendy przynajmniej zajrzysz :roll:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Będę zglądał jak tylko znajdę chwile :D na jakieś zdjęcia zawsze możecie liczyć :D
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p
Od: 7 lut 2008, o 19:14

Post »

A ja myślałam że studenci "siedzą na internecie i piwo piją" :wink:
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Agnieszko, ale Mariusz jest tym innym studentem. Chodzi na wszystkie zajęcia, nie piję piwa, tylko się uczy nieborak ;:112
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ja się założę że na ;:18 imprezki znajdzie czas :D i na forumkowe spotkania.
W końcu w Krakowie aż roi się od forumków :lol: :lol: :lol: :lol:
A z tego co mi wiadomo nie ma obowiązku uczestnictwa we wszystkich wykładach :;230
Oczywiście nie kuszę tutaj do złego :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

to co Maniek już zakuwasz - już weekend powinieneś już w domku odpoczywać - no chyba że kara i w akademiku .
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

oo to widzę że mam studencką bratnią duszę.. nawet nie wiedziałam... ja też rzadziej będę się pojawiać... praca inżynierska... także rozumiem :lol:
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

Mutari pisze:Agnieszko, ale Mariusz jest tym innym studentem. Chodzi na wszystkie zajęcia, nie piję piwa, tylko się uczy nieborak ;:112
O kurcze, mam nadzieję, że nie ;-) To byłoby co najmniej podejrzane ;-) i Oczywista, że na studiach (niektórych ;-) uczyć się trza, ale nie samą nauką człowiek żyje ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
marivsz
1000p
1000p

Post »

Hej wszystkim :D

Krzysiek ja mam takie szczęście, że jak nie poszedłem na wykład to puścił listę obecności :(
Weekend spędzam w Krakowie, trzeba poznać miasto i jego mieszkańców :D Dzisiaj dwie wystawy, mecz u znajomego i nocą Wisła. Pozdro dla wszystkich.
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja też miałem takie szczęście :lol: :lol: :lol: :lol:
Jak nigdy obecności nie sprawdzali to tak nagle musieli to zrobić jak mnie nie było :lol: :lol: :lol: :lol:
No a Kraków zwiedzaj zwiedzaj jest tam co oglądać. Fajne knajpki mają :lol: :lol: :lol: i centra handlowe też :)
Oczywiście nie wspominając o zabytkach :roll:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”