AGNIESZKO- dziękuję za odwiedziny, w sezonie robiłem setki zdjęć, część na bieżąco wstawiałem na forum, a część niewykorzystana,leży w szufladkach komputera, jako że gawędziarz ze mnie żaden, wolę się wypowiadać za pomocą zdjęć .
ASZKO- dziękuję za odwiedziny, w naszym ogrodzie rośnie wiele roślin które trudno znaleźć po wschodniej stronie Wisły, zobaczymy w kolejne wiosny , czy rzeczywiście klimat się zmienia, i jak długo będą rosły, oby "długo i szczęśliwie"
GENIU- dziękuję za wizytę w ogrodzie,nigdy nie jest za późno by powiększyć powierzchnię ogrodu, zawsze istnieje możliwość dokupienia ziemi od sąsiada lub kupno nowego , większego kawałka ziemi i budowa ogrodu od podstaw, uważam że większą przyjemnością jest jest praca przy tworzeniu ogrodu niż spacerowanie z założonymi rękami do tyłu, nawet po najpiękniejszym ogrodzie. Sądząc po załączonym Twoim zdjęciu, jesteś jeszcze młodą kobietą i z pewnością podołałabyś trudowi budowania nowego ogrodu.
Zgodnie z zaproszeniem w dniu dzisiejszy udaliśmy się z żoną do Miejsko-Gminnego Ośrodka Kultury we Frampolu gdzie w miłej atmosferze nastąpiło rozstrzygnięcie konkursu "Najładniejszy Ogród 2008" miasta i gminy Frampol.
Niech otrzymany dyplom resztę dopowie: