Jak fajnie, mamy kolejny, słoneczny i ciepły jeszcze jesienny dzień.Od razy radośniej na duszy
Alicjo125, marta64-Martsiu , ewita44-Ewuniu, plocczanka-Lucynko Czasami coś człowiek wetknie między rośliny i zapomni .
Jeszcze dużo roślin kwitnie.Dużo kolorów w ogrodzie. Mnie to bardzo cieszy.
Dalie dziękują za komplemenciki. Jeszcze jest kilka odmian , których mi się chce.
Dziękuję za pochwałę moich obrazów.Pozdrawiam cieplutko i dobrej niedzieli życzę
Kasiu 69 Niezmiernie mi miło czytać takie słowa.Bardzo cieszę się,że podoba ci się u mnie.
Mi samej nie wszystkie zakątki jeszcze mi się podobają. Jest jeszcze przy czym pracować.
Ja w Daglezji wcześniej nigdy nie byłam.A wówczas byłam już w częściach ogrodów pokazowych .
O to wczoraj i ty byłaś w Daglezji ? I w nowej części też ? To miałaś chociaż lepszą i słoneczną pogodę do chodzenia i oglądania. I jak ci się tam podobało ? Kupiłaś coś ?
Dziękuję i tobie wielu dni ze słoneczkiem jeszcze życzę
jarha-Halinko Dziękuję bardzo
Trawy to dopiero ze 3 lata temu jak mi się zaczęły podobać i zaczęłam je zapraszać dopiero do swojego ogrodu.
Mam kilka jeszcze młodych, małych w tym roku posadzonych, to jeszcze widoku nie ma.Ale moze na drugi rok to już pokażą trochę więcej swojego wdzięku.
Dziękuję bardzo za pochwałę moich zdjęć. Lubię fotografię i fotografowanie.
Dziękuję i mam nadzieję,że i ty masz niedzielę ze słonkiem.