To milo,ze widoki z pięterka się podobają .
Oj, pomidorki są takie pachnące u takie smaczne,ze takich w sklepie się nie kupi.Oby były jak najdłużej.
Iwonko1 Fiona i tak jest jak paniusia.No,, i bukieciki mi poprawia, chyba ma inna wizje na nie.
ciesze się,ze to zestawieniowe liliowców na stoliku się spodobało.
Raz w sezonie będę takowe robić.

Jeżówki bardzo lubię.Co roku jakaś dokupię .Green twister mam od ubieglego roku. Dość ciekawa jeżówka.
Za mną jeszcze chodzi Jeżówka Southern Belle.Ale jak dotąd nie trafiam jej. A sama jedna internetowo nie chce mi sie zamwiac.a na więcej tez nie chce się kusić.I na razie trzymam się w ryzach.
No tak sporo wody w stawie ubyło. Dobrze,żę głęboko jest wykopany.I rybki żyją.I rosną, bo trochę je dokarmiamy,żeby rosły.Ale w tym roku jeszcze nikt nie będzie wędkował.Niech rosną.
Mam nadzieje,ze jęśięń stany wody wszędzie uzupełni.
Bardzo milo mi czytać takie symptomatyczne słowa.Oczywiscie zaparzam często i dziękuję za pochwale mojej fotografii.
korzo_m-Dorotko Ciesze sie, ze to zestawienie liliowców na stoliku sie spodobało.Jeden drugich urodę podkreślają.
A ten fioletowy jest NN, ale piękny .I mi on bardzo sie podoba.
Pomidorków mam chyba z 6 odmian.Wszystkie bardzo pachnące i smaczne.
Hibiskusów bylinowych mam dwa.Ten białawy, który już kwitnie . I rozrósł się ,I ma dużo pąków kwiatowych..Tego mam już 5 rok.A czerwony 3. Zimują normalnie-Tylko im kopczyki lekkie robię na ziem, tak na wszelki wypadek.

Lilie

Liliowiec nn

Powojnik Purpurea Plena Elegans

Ciekawy domek w kształcie piłki budują na mojej uliczce

Hortensja Pinky Winky

Limka

Moja ogrodowa- szalu nie ma.

Polar Bear - na pniu

Vanilka i ogród