Jak na razie nie ma o czym pisać z domowego punktu dowodzenia, chyba tylko o tym ,że ćwiczę samotnie i daje to jakieś tam efekty mniej lub bardziej zadowalające.Jednak chodzenie o jednej kuli to już sukces.Odstawiłam chodzik używam go tylko gdy coś robię albo gotuję obiad ,bo to zawsze jakaś podpora w razie draki. Jeśli pogoda pozwoli to możliwe ,ze w niedzielę wybiorę się do ogródka bo będę mogła zabrać ze sobą asystę wspierającą
.Jednak sama wolę jeszcze nie szaleć, a muszę zabrać do domu Murarki ,żeby je uwolnić z domków i włożyć kokony do kartonika ,a potem znów powędrują do altanki. Pogoda za oknem cudna[oczywiście nie w tej chwili] a mnie aż ściska ,ze muszę siedzieć w domu
.
IWONKO no jasne że starocie, ale antyki podobno w modzie ,więc spoko .Zdrówko powoli wraca ale
POWOLI ale wraca małymi kroczkami .Gratuluję kolejnego wnusia niech rośnie zdrowo
IWONKO 1 to było szczęście w nieszczęściu dobrze ,ze to koniec sezonu i większość prac było zrobione tak jakbym to wyczuwała, pozostało tego niewiele do zrobienia, więc synowa dała radę

Za życzenia oczywiście każde są na wagę zlota i chyba tylko dzięki Wam szybciej udaje mi sie powracać do formy czytając te wszystkie wpisy dodające energii

.Najważniejsze ,ze już umiem spać nawet na boku ,chociaż jeszcze nie za długo
ANIU Fionka w avatarku super zapozowała.Ten klonik to
Garnet jest niziutki ma może z 1m ,ale równie dobrze można go nie przycinać .Jednak nie mam miejsca na wysokościowce
KASIU dobra rada żadnych wiosennych kul i tego bedę się trzymać,tylko własne dwie nogi
MARTUSIU jeśli uda mi sie w domu przetrzymać sadzonkę szałwii i wiosną rozmnożyć to będzie Twoja .Swoje mam dwie w dużych donicach schowane w przechowalni tylko tez trzeba by tam zajrzeć i trochę podlać żeby całkiem nie wyschły to samo datury
LODZIU dziękuję za tyle serdeczności

.Kocham robić kropelkowe fotki i nie tylko i cieszę sie ,ze nie tylko mnie się one podobają także innym również.Fakt wszystkie nie są jakimiś artystycznymi fotkami, ale to ogrodnicze forum a nie fotograficzne
Życzę wszystkim udanego sobotnio niedzielnego wypoczynku