Clematisowo -różany świat Aneczki. Cz. 8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ann_85
1000p
1000p
Od: 26 mar 2010, o 14:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Clematisowo -różany świat Aneczki. Cz. 8

Post »

Ja wiem dlaczego ogrody nie są z gumy - zbankrutowałybyśmy ;:306
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Och jak slicznie u Ciebie, piękne róze, a powojniki to mistrzostwo ;:138 Ostatnio b. zainteresowałam sie powojnikami , ale to dopiero początki :) U Ciebie pięknie i ta kratka ;:138
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Patiann
200p
200p
Od: 6 maja 2012, o 12:40

Post »

Ania, nie będę sie powtarzac, ale masz super reke do komponowania. Wszystko wyglada wzorcowo, jak z najwyzszej polki. ;:167
Moj "projekt" jeszcze nie jest dokonczony :oops: . Wkolo sliwy ma powstac kolo z bylinami, tak aby rowerek tonal w morzu kwiatow. Masz jakies propozycje??? Obecnie dorwalam lobelie w kolorze floksa kanadyjskiego :heja , ktora trafi do ptasich klateczek i koszyczka z przodu.

Co to za biale kwiatuszki przy Pashmine ;:333 wygladaja cudnie ?

Obrazek
Pozdrawiam Patrycja- Ania
Zgoda na brak polskiej czcionki
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Aniu..kwitnąco i pięknie u ciebie. ;:138 Przy powojnikach stałam ale żadnego nie wzięłam bo u mnie na prawdę nie ma miejsca. ;:oj . To co mam muszę dzielić z sąsiadem... ;:306 . Pashmina i do mnie przypadkowo trafiła, córce się nie podobała a mnie zaczyna się podobać..czyli wszyscy zadowoleni. :heja
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu weszłam tylko popatrzeć na twoje pięknotki, bo facjata czeka na makijaż, jadę na ślub. Niestety gapię się od 15 minut i nie mam ochoty odchodzić. ;:173 Pashminę pokazujesz tak, że moje postanowienie o niekupowaniu róż, robi się bardzo malutkie. ;:124 Muszę swoją First lady podpędzić, bo jednak większość kwiatów zwiesza. Morelowa Amber Cover cudna, ;:oj uwielbiam kuliste kwiaty. Zegar na kamieniu wspaniale wygląda. Dziewięćdziesiąt powojników, jakoś mi to umknęło. :) Dobrego weekendu. ;:196
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Aniu :wit . Mam nadzieję, że Twoja Princess Anne nabierze trochę ciałka ;:108 . Mi nie przeszkadza, że Eyeliner nie pachnie ;:131 . Większość moich lilii nie pachnie albo tylko delikatnie tak więc jestem przyzwyczajona ;:173 . Pochwały na pewno motywują a Ty na nie po prostu zasługujesz ;:196 . Zdjęcia jak zawsze przepiękne. Robisz je fantastycznie ;:138 . A co to za lilijka :
aneczka1979 pisze:
Obrazek
Ostatnio mam chrapkę na takie kolorki, zgaszone pomarańcze, morele itd. Żarówy odpadają ale takie z przyjemnością przytulę ;:224.

Pozdrawiam i udanego weekendu życzę :wit .
Awatar użytkownika
lemonka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2011, o 13:11

Post »

Aniu, nadrobiłam częściowo to czego nie czytałam u Ciebie. Może uda mi się nadrobić dziś jeszcze bardziej wstecz.
Coż napisać...cudnie masz :D Powojniki i róże i byliny i ozdoby :) Piękności ;:167
Aniu, czy Pashmina nie zwiesza kwiatów po deszczu? Ciągle szukam róż dla siebie choć patrząc jak dużo czasu zmarnowałam działkowo w tym sezonie to nie wiem czy jesienią udami się znależć im docelowe miejsce czy dopiero wiosną.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Hej Aniu wróciłam i od razu wpadam na forum,by troszkę poodwiedzać ulubione wątki ;:215
Charles Darwin kiedyś mu się przyglądałam,ciekawy ma kwiat,może na jesieni go zamówię?Na razie obserwuję Golden Zest ;:224
First Lady mam dwie,ale niestety strasznie cherlawe ;:222 Chyba z nich zrezygnuję. Pashmina naprawdę u Ciebie ładnie się prezentuje,bo moja wcale tak ładnie nie wygląda.Posklejane ma pąki ech ;:222 No i powojniki nie chcą u mnie rosnąć,w tym roku bieda z nędzą ;:124
Dobrze,że u Ciebie mogę sobie je pooglądać ;:215

Buziaki :wit
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Jakoś długo mnie u Ciebie nie było :oops: Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :tan Napasłam oczy tak, że mam je teraz okrąglutkie ;:oj Wszystko masz na swoim miejscu, wszystko do siebie pasuje, tylko zgapiać. Ale ja tak nie potrafię, mam swój własny ogród i na swoją modłę. Ale z prawdziwą przyjemnością podziwiam Twój ;:180 Jalitah jest przecudna, mogę tak przy niej stać i podziwiać bez końca ;:63
Aneczko nie mów mi, że na tym zdjęciu jest Pomponella, bo jej rozmiar mnie przeraża? Pocieszam się, ż może jednak nie, bo prowadzisz ją przy ścianie jak pnącą. To nie ona?

Obrazek
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30

Post »

Aniu! Utonąłem :;230 Podziw, że sama na bieżąco ogarniasz, co to tam kwitnie ;:138
Widać, że działeczka już konkretnie się rozkręciła ;:215 Tak jak i różanka ;:306
Kupiłaś już ziemię na skalniaczek? Pamiętam, że pisałaś u mnie, że go chcesz jesienią krokusami obsadzić ;:170 Czas zacząć o tym myśleć ;:306
Ta miniaturka z Ciasto.. podobna do mojej rabatówki. Nie ma co, świecą z daleka ;:108
Patrząc na Twoją Jubilee Celebration doszedłem do wniosku, że w końcu wiem, gdzie ją posadziłem, chyba.. To ta, co w pąku trzy dni stała i coś się nie mogła otworzyć, a po dotknięciu obleciała ;:222 No nic! Trzeba czekać, bo jest śliczna ;:108
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

A kiedy zakwitnie już w zimie zapowiadana Skowronek? ;:183
Amanita
---
Od: 22 lis 2010, o 18:39

Post »

:wit Aniu

Czytałam wcześniej, że podoba Ci się Tuscany, ale obawiasz się czy nie będzie chorować. Ja jesienią posadziłam Tuscany Superb i zdążyła mi taka młodzieniaszka dać taki niesamowity pokaz, że wystarczyło mi, aby oszaleć na jej punkcie :D Kolor kwiatów jest nieziemski, co chwila latałam ją oglądać ;:173 Zdjęć narobiłam z każdej strony :lol: Jak dotąd, wygląda na zdrową, mam nadzieję, że nie będzie z nią kłopotów, bo chciałabym ciągle na nią patrzeć jak kwitnie :wink:

Zrobiłaś piękne zdjęcie Cream FC ;:167 Bardzo apetyczne ;:173

Czytałam o pomyłce z Patricią z Florib. U mnie dzisiaj rozkwitł pierwszy kwiat Parfum FC i kolor mnie nieco zaskoczył. Ze zdjecia kolor wyglądał jak taki rózowo-lawendowy, natomiast u mnie jest to kolor intsywnie ciemno różowy, tak intensywny jak rozcieńczony sok buraczany. Ładny kolor, wpada w oko, ale chyba nie tego się spodziewałam. Sama nie wiem czy kolor się zgadza, czy też trafiła mi się pomyłka z Florib. Jeśli nie pomyłka, to zdjecia troszkę jednak odbiegają od rzeczywistości :(
Awatar użytkownika
seba1999
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2014, o 20:10

Post »

Rozmarzyłem się :D
Taka ilość zdjęć, wspaniałe uczucie dla oczu ;:173
Dzięuje Aniu za polecenie tylu odmian, może nie wszystkie kupię tej jesieni, ale na pewno większość.
U mnie First Lady okazała się czerwonym dziwadłem, którego nikt nie może rozpoznać.
Bywa i tak.
To ostatnie pytanie Ci zadam ;:306
By upiększyć moją rabatę różaną wysiałem szałwie omszoną, dzwonka pokrzywolistnego, rozwary niebieskie ....
Co byś jeszcze do tego dodała by było idealnie ?
Może gipsówkę ;:224
Awatar użytkownika
Shire
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 kwie 2016, o 21:33

Post »

Aniu jak duży rośnie Charles Darwin? Bardzo mi się podoba ten kolor.
W ogóle wszystko mi się podoba ;:oj
U Ciebie dobitnie widzę, co jeszcze mogę zrobić z działką, a myślałam, że już dużo zrobiłam... ;:173 ;:108
Amanita
---
Od: 22 lis 2010, o 18:39

Post »

:wit Aniu, jeszcze się Ciebie coś zapytam, bo tak mi teraz przyszło do głowy.

Pamiętam, że zamawiałaś z Lilp. lilię Night Rider, zakwitła Ci już? Dałam się skusić, że niby najczarniejsza, a rozkwitła jako ciemno-czerwona :roll: Ciekawa jestem czy ona taka jest, czy to pomyłka.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”