TROJA
A na działeczce super

U mnie również pogoda była super. Czasami nawet słoneczko wyszło. Wieczorem to księżyc i gwiazdy było widać

I nie padało cały dzień. Temperatura była +7st i nie wiało. Ponad 5h spędziłem na pracach na działce

Nie chciało się wracać.
Piła bardzo blisko mnie

To faktycznie prawie odwiedziłaś moje rejony
Foxowa
No dokładnie. Styl nie pasuje do każdego miejsca. Ja również widziałem parę ciekawych dekoracji wykonanych z odpadów. Jak to się mówi, masz łeb to kombinuj
drakka
Dziękuję Angelika

Przeglądałem fotki nie dawno i widziałem jak mój świerk był nie przycinany. Dramat jak mi to nie przeszkadzało

Nie dość, że korona dolna zajmowało sporo miejsca to altanka była mocno zacieniona. Nawet przy zachodzie słońca. Teraz jaśniej przez cały dzień a wieczorem słoneczko fajnie świeci.
Powiem Ci szczerze, że dużo podpatruję innych

U mnie na działkach a także tutaj na forum. Z Google również korzystam

Można fajne nowe inspiracje podpatrzeć
Dziś byłem ponad 5h na działce. Ja wyżej pisałem

Pogoda cudowna. Chwilami słoneczko świeciło a w cieniu było +7st. Na słoneczku jeszcze cieplej. Do tego bezwietrznie i śpiew ptaszków

WIOSNA w styczniu. Ale to tylko chyba chwilowo. Ponoć w lutym zima wraca. Zobaczymy.
Posprzątałem sobie, ponad 10 wiaderek 10l wygrabionych jeszcze liści i innych rzeczy się uzbierało. Od razu trawnik lepiej wygląda. Rabaty kwiatowe również posprzątane

Nawet oplewiłem, oczywiście co wiedziałem

Czyli przede wszystkich trawę powyrywałem.
Narobiłem się ale byłem jak zawsze szczęśliwy
Wróciłem do domu, oglądnąłem skoki i poszedłem pobiegać sobie , by się dobić do końca

I znowu kolejny mój rekord pobity. Forma na wiosnę rośnie