Moje doniczkowce - Antooosia
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Figuniu Anabelle ku naszemu ogromnemu zdziwieniu ani razu nie skuczała.Czasem tylko coś warknie lub szczeknie.
Póki co,grzecznie śpi w kuchni,bo do naszej sypialni ma kilka schodów
Niestety trochę kicha,więc dostaje calcium.
Najbardziej boję się,żeby kwiatków mi nie zaczęła skubac.Mam na podłodze byczą difenbachię...
Basiu to jest Harry,a Felix jest identycznym "gołąbeczkiem"jak Twój Nemo.Ale przy takiej inteligencji na wygląd już się nie patrzy...
.
Tak,tak,nie miał mi Ilonko kto myszką klikac,stąd trafiła się fucha Anabelle
.U mnie zwierzaki muszą zapracowac na utrzymanie
.
Papugi zmieniają się przy klawiaturze,Anabelle przypadła myszka,Elmo(żółw) parzy kawę,Hera(bokserka) przynosi gazetę,a Garfield(kot,o rety,ależ ja tego dobytku mam
)dba o śniadanie

Póki co,grzecznie śpi w kuchni,bo do naszej sypialni ma kilka schodów

Niestety trochę kicha,więc dostaje calcium.
Najbardziej boję się,żeby kwiatków mi nie zaczęła skubac.Mam na podłodze byczą difenbachię...

Basiu to jest Harry,a Felix jest identycznym "gołąbeczkiem"jak Twój Nemo.Ale przy takiej inteligencji na wygląd już się nie patrzy...

Tak,tak,nie miał mi Ilonko kto myszką klikac,stąd trafiła się fucha Anabelle

Papugi zmieniają się przy klawiaturze,Anabelle przypadła myszka,Elmo(żółw) parzy kawę,Hera(bokserka) przynosi gazetę,a Garfield(kot,o rety,ależ ja tego dobytku mam

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- Antooosia
- 1000p
Ilonko póki sama sobie nie zrobię,to nie mam.Ta,którą Elmo niesie może koło Bożego Narodzenia dotrze
.
A teraz pytanko,co to jest?Myślałam,że kliwia,traktowałam,jak kliwię,dopóki kliwii nie dostałam wczoraj:

I jeszcze-zaplątało się między kwiatki takie małe coś
:

A teraz pytanko,co to jest?Myślałam,że kliwia,traktowałam,jak kliwię,dopóki kliwii nie dostałam wczoraj:

I jeszcze-zaplątało się między kwiatki takie małe coś

Pozdrawiam,Kinga.
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ale on naprawde lubi fartuszkianoli pisze:Aga aż parskęłam śmiechem przez ten fartuszek![]()
Tośka, to ile Ty czasu czekasz na kawę????:P
miałam dwa które mamusia pracowicie mi uszyła
jeden biały w brązowe różyczki, a drugi biały w zielone i granatowe grochy
ten drugi mu spasował
ale chyba z kokardkami sobie nei poradził bo troche pourywał je
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tosieńko, Anabelka jest prześliczna, wygląda jak namalowana 
Reo meksykańskie wyrasta w rozetki, tj. liście rozchodzą się promieniście, a kliwia rozkłada listki jedynie w dwóch kierunkach. Ale nie martw sie, reo też kwitnie
wprawdzie znacznie mniej imponującymi malutkimi białymi kwiatuszkami, ale za to - jest dziecinnie proste w uprawie 

Reo meksykańskie wyrasta w rozetki, tj. liście rozchodzą się promieniście, a kliwia rozkłada listki jedynie w dwóch kierunkach. Ale nie martw sie, reo też kwitnie

- Antooosia
- 1000p
Effuniu bardzo dziękuję w imieniu Anabellkieffa pisze:Antooosiu, ale śliczna ta Anabelle jest taka słodziutka

Karinko Tobie też dziękuję,no niestety nie znam się ani na reo,ani na kliwiach...kari pisze: Reo meksykańskie wyrasta w rozetki, tj. liście rozchodzą się promieniście, a kliwia rozkłada listki jedynie w dwóch kierunkach. Ale nie martw się, reo też kwitniewprawdzie znacznie mniej imponującymi malutkimi białymi kwiatuszkami, ale za to - jest dziecinnie proste w uprawie

Ewciu za takiego kota M oddamE-M pisze:a ja obstaję przy pracowitości kotów

Anolka nie kuśanoli pisze:Tosiu może dorzucisz jeszcze zdjątek Anabellki?

Pozdrawiam,Kinga.