W moim ogrodzie - reniazt cz.1
- reniazt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zosia a co ty masz "czerwoną", a ja "różową", czy może róża chińska?
A ten pomarańczowy kupię ci w ten piątek bo u nas jest wtedy targ. Masz jak w banku.
Zosia, troszkę luzu, to uciekam do ogrodu. Trzeba się nacieszyć, bo dzień wczorajszy juz sie nie wróci.
Tak kochana - już wiem czym pryskać i bardzo ci dziękuję za nazwy tych środków.
A ten pomarańczowy kupię ci w ten piątek bo u nas jest wtedy targ. Masz jak w banku.
Zosia, troszkę luzu, to uciekam do ogrodu. Trzeba się nacieszyć, bo dzień wczorajszy juz sie nie wróci.
Tak kochana - już wiem czym pryskać i bardzo ci dziękuję za nazwy tych środków.
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniu ja pisałam Ci o tych różowych dzwonkach , bo ja mam takie tylko czerwone
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Reniu !
Krążyłam i krążyłam po Twoim ogródku( na tarasie też byłam ale chwilkę
) aż w koncu musiałam zostawić mały ślad
Masz wspaniały porządek w ogrodzie i roślinki śliczne, zdrowe. Wszystko takie dopieszczone...ach...
Wciokrzew prezentuje się wspaniale
Ja mam zupełnie inne kolory i w dodatku są wcześniejsze. Ciekawie zgospodarowałaś karmnik, bardzo mi przypadł do gustu.
Krążyłam i krążyłam po Twoim ogródku( na tarasie też byłam ale chwilkę

Masz wspaniały porządek w ogrodzie i roślinki śliczne, zdrowe. Wszystko takie dopieszczone...ach...
Wciokrzew prezentuje się wspaniale

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- reniazt
Agnieszko miło cię powitać u mnie na spacerku. Zapraszam kiedy tylko będziesz mogła to wpadaj. A z tym porządkiem to ciągle wydaje mi się, że jeszcze sporo do zrobienia.
A poza tym jak się naoglądam w tych wszystkich ogrodach - to to lepiej działa na człowieka jak mocna kawa. Zaraz jak tylko czas pozwala to do ogrodu i zawsze znajdę coś do zrobienia. Gorzej będzie zimą.
A poza tym jak się naoglądam w tych wszystkich ogrodach - to to lepiej działa na człowieka jak mocna kawa. Zaraz jak tylko czas pozwala to do ogrodu i zawsze znajdę coś do zrobienia. Gorzej będzie zimą.
- reniazt
Właśnie, tak się moje kochane kupuje na targu. Czasami to można trafić jak kulą w płot.
Jeżeli to jest tylko jednoroczne - to nie warte 7 zł.
Ale zapewniał mnie, że to przezimuje w gruncie.
Będę w piatek to tego sprzedającego (o ile będzie) zapytam o nazwę i zapiszę - a wtedy sprawdzimy co to faktycznie jest.
Jeżeli to jest tylko jednoroczne - to nie warte 7 zł.
Ale zapewniał mnie, że to przezimuje w gruncie.
Będę w piatek to tego sprzedającego (o ile będzie) zapytam o nazwę i zapiszę - a wtedy sprawdzimy co to faktycznie jest.
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Renia,wspaniala wisteria ,drugi raz kwitnie !?
Ladny dziwaczek,clematis 1a.....falowane rabaty nie tylko ja lubie
Guzdraja sie z budowa narodowego stadionu,narodowy balkon powstal u Ciebie w moment
przepiekna ta biel z czerwienia
Hortensje widzialem podobna ,ale srodek pozostal liliowy ,a u Ciebie sie zabiela....ciekawa.
Pozdrawiam Markus
Ladny dziwaczek,clematis 1a.....falowane rabaty nie tylko ja lubie

Guzdraja sie z budowa narodowego stadionu,narodowy balkon powstal u Ciebie w moment

Hortensje widzialem podobna ,ale srodek pozostal liliowy ,a u Ciebie sie zabiela....ciekawa.
Pozdrawiam Markus
- reniazt
Madziu coś mi się wydaje, że padłam ofiarą swojej niewiedzy.
No cóż wszystkiego człowiek jednak wiedzieć nie może.
Na bank to mamy te same kwiatki. Jednak wolałabym co by okazało się, że da się go jednak przezimować.
Nawet już "pal licho" że tyle zapłaciłam i to jeszcze praktycznie w połowie sezonu, kiedy w zasadzie ceny powinny być niższe.
A może ktoś nam zidentyfikuje tego kwiatka i wtedy będziemy wiedzieć na 100 % jak i co z nim.

Na bank to mamy te same kwiatki. Jednak wolałabym co by okazało się, że da się go jednak przezimować.
Nawet już "pal licho" że tyle zapłaciłam i to jeszcze praktycznie w połowie sezonu, kiedy w zasadzie ceny powinny być niższe.
A może ktoś nam zidentyfikuje tego kwiatka i wtedy będziemy wiedzieć na 100 % jak i co z nim.