Irenko Jeśli nie ma takiego wątku to proponuję abyś założyła. Jest sporo osób, które uprawiają i poszukują właśnie takich więc wątek jak najbardziej potrzebny.
Do dzieła Irenko!!!
Cherokee Purple chyba nie jest samo- kończący
Beatko Ja wiem, jak to jest, kiedy nie ma się weny na pisanie. Ostatnie dwa tygodnie takie miałam. Ważne, że jesteś z nami
Jak będziesz miała już jakąś wstępną listę, to podziel się
Ja do siewów też jakoś nie mam natchnienia. Niby czekam na luty, moczenie nasion papryki ale to czekanie jakieś takie.... inne niż w zeszłym roku.
Może dlatego, że teraz pracuję a w zeszłym roku siedziałam z berbeciem w domu "znudzona" monotonią odrywałam się do nasion
Dziękuję, Adaś jest na antybiotyku (pierwszy raz od września) więc leczenie idzie zdecydowanie szybciej niż dotychczas.
Kasiu, Beatko I ja dołączę do Waszych rozmyślań nad uprawami. Każdy krzak (za wyjątkiem krzyżówek JR i Kas) będzie inny, z poprzedniego sezonu będzie tylko parę, będą kolorowe, malinowe i oczywiście przetworowe. Zapisuję które bardzo mi smakowały i mam nadzieję, że za kilka lat dojdę do swojego "żelaznego zestawu".
Arbuzy, melon i dynia to dla mnie będzie pierwszy raz choć siałam już w zeszłym sezonie