Jadziu fotki cudowne i po obejrzeniu ma się wrażenie ,że już jest tak pięknie na dworze,wszystko pięknie kwitnące ,ale czar pryska jak spojrzę w okno,dlatego opuszczam rolety,żeby dłużej mieć lepszy nastrój Storczyki cudowne,uwielbiam je i takich kolorów jak twoje jeszcze nie posiadam,ale niedługo dzień kobiet i imieniny to pewnie coś dojdzie.Super w ogrodzie jak i na parapecie:)Miłego wieczorku
Bardzo mi się to umilanie spodobało, storczyki w pięknych kolorkach.
Też się wzbogaciłam o białe Dendrobium, dostałam niedawno na urodziny, od rodzinki.Muszę o niego dbać, żeby nie uśmiercić.
Margo - mnie pomidory rodziły pod chmurką , więc u Cebie na pewno też będą spore plony
Życzę powodzenia w uprawie.
Stasiu - Ty jesteś specjalistką więc na pewno storczyk będzie pięknie długo kwitł
Tereaz pewnie już porządnie pracujesz u siebie bo wiosna w zasadzie już zawitała, więc będę podglądać Twoje poczynania
Beciu - te rolety to doskonały sposób , muszę to wykorzystać , bo u mnie za oknem nic ciekawego , tylko straż i MOPS
Anuleczko - ta kompozycja różowo- ostróżkowa wydaje mi się bardzo atrakcyjna .
Kocham to miejsce , dlatego mamy obok stolik jadalny i podziwiamy je jedząc np. .grillowaną cukinię , pomidorki i karkóweczkę
Tija - też jesteś pozytywnie zakręcona na pomidory ja też .Już czekam na nowe plony .
Żurawie już masz , to wiosna zawitała na dobre i te widoki , coś niesamowitego
Krysiu - nie znam nazwy tego dzwoneczka , ale pewnie jakaś forumka ją poda.
Pozdrawiam
Witaj Jadziu,ogród ma czarujący,ta róża czerwona tak piękna ,że nawet chciałabym wiedzieć jak się nazywa,miło spaceruje się po tak pięknym ogrodzie,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Bogusiu - bo Agata pomidorzanka to moja najukochańsza forumka . Bardzo dużo jej zawdzięczam , ona mnie motywowała i zawsze wspierała na początku drogi na forum ogrodniczym. To dzięki niej mam tak dużo zdjęć , bo Ona mnie do tego zachęciła.Bardzo mi jej brakuje na forum.
By ją upamiętnić nadłam mojej alei jej imię