Witajcie niedzielnie!
Dziękuję Wszystkim za życzenia zdrówka!!!! Podziałało!!!
Trochę mnie nie było, ale przedświąteczna ganianina i osobiste potknięcia i przeszkody nie dały mi zasiąść przed Forum...
Mati, tak nie za bardzo mam gdzie ją przestawiać...

Zobaczymy.
Marcinku,

dziękuję! Każdy listek cieszy, ale trzeba przyznać, że większość zielenin nie służy ani krótki dzień, ani centralne.. Biegam, zraszam, nawilżam a i tak przyschnięty listek się trafi
Tulapku, Ewciu 
no to się opuncja koronizowała

Ale to jakieś samowolne wprowadzenie monarchii w miejsce tyranii ze mną jako dyktatorem

Jednakże cieszy niezmiernie!
Krysiu, alocasia taka zawieszona, ale nie umarła. Zobaczymy jak do wiosny dotrwa. A ten filodendron....Hmmmmm, chyba mnie polubił, ale nic szczególnego z nim nie odczyniam..?..
Witaj
evoluk 
Czuj się, jak u siebie! Cycasa polecam. Choć może łysieć, naoglądałam się na necie tak pięknych okazów, że mażę aby mój też poszedł w ich ślady...
Pati, dzięki za radę! Poczekam więc cierpliwie

Witaj
karolacha 
Zapraszam zawsze, czuj się, jak u siebie. A co do lasu - masz całkowitą rację
Ewuniu 
Korona się księżniczce należy. Nie mogę doczekać się wiosny w moim lesie.. Wymieniamy bakterie stale i z wielką pasją, ale nie jest tak źle, walczymy mężnie, choć czasem obrywamy..
Kasiu, oby nie zaczęły hamować
Natalko, może i filki dają radę, ale hoje stoją jak zaklęte.. Masz rację - SŁONKA CHCEMY!!!
Witaj
skarpetko 
Zapraszam gorąco, rozgość się proszę!
Tesiu 
będę miała na uwadze, że tylko focha strzela, jak wyłysieje

Masz rację z tym nowym członem, teraz widać to ewidentnie.
Agniesiu 
Człowiek nie zna granic swej odwagi w ekstremalnych sytuacjach. Dwa głębsze dla animuszu i heja!!!
Witaj
agusiak888 
Zapraszam serdecznie!!!
Marysiu, hoje mnie nadzieją napełniły, a teraz stoją kołki jedne... Ja tych kwiatów to się nie doczekam...
A tu mały zestawik fotograficzny z podlewania i zraszania, takie tam:
Micans mi ledwo zipie.... Co ja mam mu zrobić, aby nie marniał
Zaklęta śpiące królewny

Ni w tył, ni w przód... Chociaż, że nie w tył, to dobrze.
Korona się wyciąga

Ale sąsiadka z kolcami ( też przytargana z Włoch) pozazdrościła i koronę zakłada
Buziołki!!!!