Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej kolekcji.
Teraz czekamy na zdjęcia każdej rośliny z osobna.

Pozdrawiam,
Artur!
Ryby też!!! Nawet bardziej!!! Zimą nawet zaaplikowałam sobie tasiemcowy ST USS Voyager...z początku było ciężko, ale potem nawet nie zauważyłam, że wiosna nastałabanditoo pisze:Swój chłop, widać że bliźniakpiasek pustyni pisze:To, że lubię Star Trek od Kirka począwszy, Archiwum X i Gwiezdne Wojny
Mieczysławie - bardzo, bardzo dziękujęAkwelan_2009 pisze: Rośliny wspaniałe, wypielęgnowane, posegregowane i ustawione jak na wystawę. Jak Ty to wszystko ogarniasz ?
Magda - również uściski ode mnie mocnesokolica pisze:Oj, masz tego mnóstwo. Domyślam się, że to ledwie ułamek, ale i tak urodzaj. I całkiem sporo kaktusówJa to bym chciała obejrzeć kiedyś w jednym ciągu portrety euforbiowatych. Założę się, że zobaczyłabym kolejne cuda, o których istnieniu nie mam pojęcia.
Konradzie - to dzięki Tobie się ona w części rozwinęła za co masz wielkie u mnie piwopopiolek69 pisze:co fakt to fakt, rośliny Żaneta to masz takie że większości nazwy to pierwsze słyszę i często muszę guglać żeby zobaczyć w ogóle co to za jedne no i przez to za dużo to nie piszę tylko jak zwykle po cichaczu zaglądam ale przyznać muszę że raczej rzadko spotykane i za to Cię podziwiam i trzymam kciuki za rozwój kolekcji
Bardzo niekłopotliwa roślinka i bardzo efektowna. Brawo - zaraza się rozprzestrzenia i tak ma byćmataan pisze: Ostatnio skusiłem się na roślinę z Twojej wyspy - Euphorbia platyclada
Chwilę...? Ciebie Henryku nie było dwa dni, liczyłamhen_s pisze: Chwilę nie zajrzeć a tu proszę: takie śliczne zbioróweczki, cudne roślinki doskonale wyglądające i pokazane...
bebos pisze:Ryby też!!! Nawet bardziej!!! Zimą nawet zaaplikowałam sobie tasiemcowy ST USS Voyager...z początku było ciężko, ale potem nawet nie zauważyłam, że wiosna nastałabanditoo pisze:Swój chłop, widać że bliźniakpiasek pustyni pisze:To, że lubię Star Trek od Kirka począwszy, Archiwum X i Gwiezdne Wojny
bebos pisze:No i zapomniałam się przyznać, że i ja przenoszę...że o przesadzaniu przez cały sezon nie wspomnę ...ciągle coś mi jest nie tak, a to z nasłonecznieniem, a to z podłożem, a to z doniczkami...w tym roku na topie jest stopniowa modyfikacja - wszystkie sukulenty, które rosły w przydużych, terakotowych doniczkach przesadzam do mniejszych PLASTIKOWYCH...a te dopiero ukrywam w terakocie i ceramice...mam nadzieje, że zapewnię lepsze warunki wilgotnościowe, bo skubane wysychały zanim obróciłam z podlewaniem całego zbiorku...no i podsypuję przy okazji pumeksu do podłoża.
Serdecznie dziękuję, Lucynko i szalenie miło mi Cię widzieć w swoim wątku. Zapraszam bardzo serdecznie, zapowiadam rewizytę i mam nadzieję, że będziesz się u mnie dobrze czuła. Zapraszam częściej !lucy23-61 pisze:Żanetko, prawie wszystko obejrzałam od początku, piękny zbiór roślinny, i jak fachowo poustawiane.
Podziwiam, u mnie wieczny misz-masz, choćbym nie wiem jak się starała.
Ej, ale chyba się machnęłaś! - tam jest lofoforka! Tego się nie "oddaje/wymienia/a nawet rzadko kiedy sprzedaje"piasek pustyni pisze: mam taki stół, nazwałam go: roboczy, i tam są opuncje i roślinki ukorzeniające się lub po prostu w przyszłości do oddania, wymiany czy też sprzedaży.
wiadomo że najlepszym kapitanem był Jean-Luc Picard ogólnie cała załoga w TNG była najlepsza. Najmiej mi chyba przypadła do gustu załoga Star Trek Voyager. Na początku nie mogłem się przekonać do Jonathana Archera ale potem oglądałem jeden za drugim może dlatego że mieli fajną laske T'Pol. A i Quark ze stacji kosmicznej też mój ulubieniec ogólnie też super seria ale dopiero od 3 sezonu. Ale wszystkie star treki bije SG atlantydapiasek pustyni pisze:Beatko A już myślałam, że się wygłupiłam z tym wpisem Voyager jest OK, ale ja to samo zrobiłam z TNG To moja ulubiona seria i oczywiście wiadomo - Wiliam T. Riker, Data, Picard...Miodzio! Ale Kathryn Janeway też niezła, też bardzo dobra seria.