Witaj Madziu na Twoim Pięknym Balkoniku Przedreptałam po wszystkich stronkach i jestem pełna podziwu dla Ciebie i oczywiście dla Twoich roślin Będę zaglądać codziennie z wizytą jak pozwolisz i się zachwycać....zachwycać i jeszcze raz zachwycać
Madziu możesz zdradzić gdzie zaopatrujesz się w nasionka takich pięknych pelasiek? osobiście spotkałam się tylko z takimi pospolitymi nasionami pelasiek,na pewno nie takie "nakrapiane" i dwukolorowe,urocze są.
Madziu Ściągałam z zagranicy i nawet pisałam w wątku sprzedażowym czy ktoś chce takie..wystawiłam ofertę i później zamówiłam dla siebie i forumowiczów Kirunia witaj Zapraszam częściej i pokaż wkońcu swoje cudeńka, bo to karygodne takie cuda przed nami chować maadro kolejna odchyłka murowana Choć długo się jeszcze opierasz Małgosiu można się zakochać, oj można..Dziękuję Grażynko Feratin dziękuję Maju mam nadzieję, że Tobie się uda z pelaśkami i też będziesz pokazywać cuda, bo masz rękę do kwiatów
Madziu witam sobotnio.
Nie opieram się tak zupełnie, ale musiałam sprawdzić czy w dalszym ciągu mam uczulenie na Pelki.
W tym celu kupiłam kilka na próbę, może zauważyłas wśród roślin na balkonie.
Trafiły mi się nawet dość ładne (oczywiście jak kto lubi).
Nie mam takich pięknych jak u Ciebie, ale może kiedyś....
Jeśli się uda doświadczenie.
Pisałaś o dozownikach wody , czy już je masz ? i jak się spisują ?
Witajcie
Przeżyłam imprezkę rodzinną z okazji urodzin synka Całe dwa dni w garach, ale udało się
A że wszystko już prawie posprzątane, to musiałam dla relaksu troszkę fotek porobić maadro pytałaś mnie o dozowniki wody..Jeszcze ich nie mam, spodziewam się, że jutro już dotrą Na szczęście pogoda była brzydka, więc fuksje nie "chlały" wody na umór Justuś dziękuję
Obiecane fotki..
Pelargonia Zebra Lee tuż tuż..
Appleblossom
Moja "krwista"
Tenerife Magic
NN
I przy takim zafuksjowaniu na forum, nie może się obyć bez fuksji
NN-podejrzewam, że to może Rose City
Cudowne fuksje. Po prostu brak słów. Tak mi się skojarzyło, że niektóre pelargonie mają kwiaty podobne do azalii. Te właśnie podobają mi się najbardziej.
Alenko przepiękne wszystkie
Wpisuję się na szybko, bo komp włączony, a ja nie mam czasu doczytać, ale jeszcze dziś przyjdę.
Magdallena to samo pomyslałam
Alenko wszystkiego najlepszego dla Twego Jubilata
Za każdym razem pokazujesz coraz piękniejsze kwiaty.
Nie dziw się, że tak szybko dałam się zafuksjować a ja się obawiam, ze i zapelkowac też
Ale nie może być inaczej, kiedy się naoglądam takich wspaniałości.
A takie fantastyczne fuksje dodatkowo powodują przyspieszenie bicia mojego serca
Madziu jak zwykle "miodzik" mam applebolssom i uwielbiam ją wstawiłam nawet dziś jej fotkę,u mnie chyba ciut inaczej wybarwiona,ale właśnie za tą ją kocham,z każdym,kwiatem w inną pogodę i ona jest inna,zmienna jak kobieta
Romance-boska a dollar również nie zwykły.
Śliczne pelargonki, fuksje... i Blacky .
Też mam Tenerife Magic...ale moja ma po cztery paczki w gronie ...Trochę mało jak na rasową pelargonkę...
Czy Twoja też taka uboga w pączki
Bo na zdjęciu, gdzie ma rozwinięte pączki jakoś obficiej wygląda niż moja, dopiero co zapączkowana... .
Witam Madziu
Dopisałam się wieczorem do wczorajszego postu,
ale zapomniałam poprosić o fotkę Rose City z pąkiem,
bo po jego kształcie też mozna potwierdzić nazwę.
Piękna ona, tak jak i Romance, ale Blacky jednak została Miss
Pięknego dnia