Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Moniś Flashpoint to jedna z moich lubionych lilii :D Posadzone były tam 3 cebule , po kilku latach zrobiło się ponad 20 8-) są już bardzo ściśnięte i nie ma takiego efektu jaki powinien być przy takiej liczbie lilii, jesienią będę przesadzała :D

Aguniu bardzo się cieszę, że pokochałaś lilie one na to zasługują :D To piękne , szlachetne kwiaty...... no i ten zapach ;:170
Skrzyń nadal nie mam ;:145 ...... to znaczy mam te 2 zamówione na początku sezonu przez Alle.... a pozostałych 8 nadal wisi w eterze..... już jestem taka zła..... za chwilę koniec lata :? stolarz cały czas tłumaczy się nawałem zamówień i brakiem czasu.... powiedziałam mu, że jeśli nie zrobi do końca przyszłego tygodnia to rezygnuję, bo na zimę mi niepotrzebne.... :evil: .... Zobaczymy.....
Taras, mimo braku skrzyń postaram się wreszcie w przyszłym tygodniu uwiecznić na fotkach i pokazać :D
Ja również bardzo Cię pozdrawiam ;:167

Misiu to jedna z moich ukochanych odmian, Flashpoint..... bardzo, bardzo ją polecam. Wspaniale, bujnie kwitnie, niesamowicie pachnie i pięknie, szybko się rozrasta.....

Aniu mi miło, że podobają Ci się moje lilijki. Ja teraz każdego dnia chodzę i cieszę się nimi, póki kwitną :D
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Aga, lilie ślicznie kwitną...ta duża kępa niesamowicie wygląda ;:172 Dbasz o nie i odwdzięczają się pięknymi kwiatostanami :Da u mnie te wredne gryzonie wszystko co spotkają na swojej drodze to zjedzą ;:14 w koszyczkach tylko kilka odmian zostało.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Zjadłam pyszne ciacho obejrzałam cudne lilie i jestem zadowolona. Pozdrawiam serdecznie!
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś piękne Twoje lilijki i pewnie pięknie pachną... moje poległy ;:223 , a miałam przecież ich tak dużo ... nie wiem czy zmarzły czy coś je zżarło ale wylazły pojedyncze i to strasznie marne...

Pozdrawiam Jola
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Aguś, tak się zastanawiam czy pod Twoim ogrodzeniem często stoją karetki pogotowia??????

przecież mało który przechodzień nie zwróci uwagi na to piękno u Ciebie :;230 , no i naturalną

koleją rzeczy jest żeby chociaż były ze dwa omdlenia dziennie ;:215 ;:215

Te lilie drzewiaste, czy jak one się tam nazywają, przekraczają wszelkie pojęcie ;:138 ;:138 ;:138 piękna ogrodowego

no i jak zwykle mnie zatkało ;:202 ;:202 ;:219 ;:219
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Ależ musi teraz pachnieć wokół domu jak tyle pachnidełek na raz zakwitło ;:oj .U mnie jeszcze mnóstwo lilii nie kwitnie jakoś powoli im to idzie w tym roku ;:180 Zawiało zapachem nawet przez monitor
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Anna55
1000p
1000p
Od: 27 kwie 2012, o 00:06

Post »

Agnieszko!
Ucieszył mnie widok Twojej Flashpoint. Jest nadzieja,że moje takie będą. Posadziłam je wiosną tego roku ale są takie niziutkie.
Podobno marzy Ci się liliowcowy pajączek. Jeśli lubisz żółte to mogę spełnić Twoje marzenie.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02

Post »

Agness, co za cudowne widoczki pokazujesz! Nie mogę uwierzyć, że tyle czasu nie odwiedzałam Twojego ogrodu, bardzo wiele straciłam. Ale na pewno będę sobie doczytywać Twój wątek w odcinkach. Ta seria zdjęć z liliami jest niesamowita.
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Aga, również rozkochałam się w liliach, gdy rozkwitły moje pomarańczowe sadzone jeszcze przez poprzedników :) Niestety kwitnienie przypadło na deszczowy czerwiec, ale i tak zadziwiająco długo zdobiły ogród. Flashpoint zjawiskowa w grupce - czy ona pachnie? Jesienią chcę trochę dosadzić i szukam pachnących okazów ;:108
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30

Post »

Aga, wspaniałe lilie, dołączam do podziwiających, mam nadzieję, że w końcu też będę się nimi cieszyć.
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

takich lili jak u ciebie to w zyciu nie widziałam, to olbrzymy i tyle kwiatów :)
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p
Od: 6 lis 2012, o 23:59

Post »

:wit Witam serdecznie, masz przepiękne lilie i kwiecisty ogród ;:215 i jak zwykle zdjęcia pierwsza klasa
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Agniesiu[/b piękne lilie i widoczki z ogrodu. ;:138
A ta lilia na pierwszej fotce jest zjawiskowa . ;:167 Cudny, wspaniały bukiet . :)
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Ja chyba coś nabroiłam i plaga na mnie zeszła! Twoje lilie mają piekne liście (nie mówiąc o kwiatach). Moje zeżarte przez poskrzypki. Tępię tałatajstwo, ale bezskutecznie. Może znasz jakis sposób? Można czymś pryskać?
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Post »

Aga, wspaniały spektakl liliowo-liwiowcowy i nie tylko. Wszystko pięknie Ci kwitnie i wspaniale sie prezentuje. Gratuluję!
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”