ANIU znów mam neta, ale nie wiem na jak długo .

Już cały tydzień tak wariuje .Mnie też pustaczki nie podobały się ,ale powoli przekonuję sie do niektórych

.Szczególnie podoba mi się Pretty Sunrise jest śliczna

i jaka wigorna .Dopiero wiosną u mnie zagościła a już mnie urzekła .Ma chyba z 1m wysokości, a pąków zatrzęsienie

.Kwiaty w tych upałach trzymają sie 2 -3 dni .Mają kolor pomarańczowo różowy z takim rozświetleniem
MARYSIU nie ma co myśleć trzeba ją zamówić, bo z myślenia nie zakwitnie u Ciebie. No chyba ,że włożę patyczki do ziemi ,ale ona na razie malusia .Ma być deszcz, bo można sie ugotować
TOSIA klimat Pszczyny odpowiada Basi tam czuje sie wspaniale ,a mnie tu i tam jest ciepło
ANIU miło Cię gościć
GRAŻYNKO patyczki nie wypaliły całkowicie .Może trzeba było je dłużej trzymać w gazecie nie tylko 3 tygodnie .Niestety nic sie nie wyjaśniło, a te róże miałam już od jesieni zamówione.
BASIA cykam jej dziennie fotki i będzie można cosik wybrać .

EWUNIU masz racje ,ze piwonie są piękne na równi z różami i kocham je nie mniej niż róże .Te 2 miesiące muszą nam starczyć na cały rok, a potem tylko pozostają wspomnienia . Zaczyna też swój pokaz The Prince ,Chewdelight ,Yelow Dagmar Hastrup ,