Madziu Nie ma zdjęć "całości" Teren jest trochę wzniesiony i kiepsko się to fotografuje, ale na tym pierwszym zdjęciu jest właśnie sfotografowane od samego początku do prawie końca, to tak widać 3/4 na fotce. Mam działki troche ponad 2tys m
Aniu Niestety mój eM nie zajrzał w tulipany i nie wie, czy coś sie ruszyło... Bardziej interesowały go drzewa i krzewy.
Ja pewnie nosem siedziałabym przy ziemi, w końcu trochę cebulowych posadziłam na jesieni

O różach nic nie wiem, ale chyba brak liści,inaczej zauważyłby mój eM - sam je sadził

a na moim skrawku upychać trzeba w każde wolne miejsce
 a na moim skrawku upychać trzeba w każde wolne miejsce 

fajną masz te działke nawet przy takiej pogodzie wygląda ciekawie .Pozdrawiam
  fajną masz te działke nawet przy takiej pogodzie wygląda ciekawie .Pozdrawiam  

A działka, to przecież dla roślin jest stworzona, czyż nie ?
  A działka, to przecież dla roślin jest stworzona, czyż nie ?  

, ale co robić? Trzeba po prostu stawiać czoło różnym przeciwnościom losu...
 , ale co robić? Trzeba po prostu stawiać czoło różnym przeciwnościom losu...  Sosny mamy "roztrzelone" na ogrodzie, jak urosną myslę, że będą fajnie wyglądały.
  Sosny mamy "roztrzelone" na ogrodzie, jak urosną myslę, że będą fajnie wyglądały.
 U mnie też niestety już czubeczki wystają i cała jestem w strachu czy z włókniną nie będę musiała jednak pobiegać i pookrywać jak mróz przyjdzie
 U mnie też niestety już czubeczki wystają i cała jestem w strachu czy z włókniną nie będę musiała jednak pobiegać i pookrywać jak mróz przyjdzie 
 .
 .
 Tak więc myślę że okryje cebulowe. A u Ciebie śniegu nie nadają?
  Tak więc myślę że okryje cebulowe. A u Ciebie śniegu nie nadają? Trochę, no bo czy śnieg spadnie
  Trochę, no bo czy śnieg spadnie   Kiedy
 Kiedy