Iwonko ależ u Ciebie wysiewów wiosenkę przywołujesz z całych sił Ja dziś kupiłam ,,wielodoniczki,, i nasionka niecierpków, koleusków niestety nigdzie nie było. Kupiłam też aż 1 ....słownie... jedną - bulwę begonii.... nic ciekawego nie było
Ale cuda, nie widziałam jeszcze takich...to nie miniaturki bo na opakowaniu widac 100 cm - ciekawe, czy wyrosną takie same jak na obrazku? Drogie były?
Pana Witolda książeczki bardzo mi się przydają, a dalie nie były drogie, jak zwykłe
Posadziłam dziś jeszcze acerolę i posiałam gazanie i zostało mi jeszcze sporo nasion gazanii, może ktoś chce?
Iwonko Cudne dalie zakupiłaś a i kalendarz się przyda - będziesz nam podpowiadać kiedy co robić
a wysiewy tyle tego i jeszcze nie wszystko , to sobie użyłaś
U mnie też pada to białe paskudztwo .
Miłego dnia
Iwonko, dalie śliczne - te paski, jak u aloesów no i cena fajna. Podziwiam ilość wysiewów, choć jak się dłużej zastanowić, to u mnie wcale jakoś mniej nie będzie Lubimy mieć swoje, nie?
Wysiewy i wschody już masz,,,dużo tego Ale te dalie ciekawe,,, Jeszcze takich nie widziałam,,,ciekawe,czy w rzeczywistości takie są,,pokarzesz w lecie,prawda