Siedlisko z sosnami cz.3
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Siedlisko z sosnami cz.3
Marzenko przykro mi, że masz problemy ze zdrowiem. Wiele osób ostatnio narzeka na zatoki, to paskudne schorzenie Mam nadzieję, ze szybciutko dojdziesz do zdrówka 

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marzenko...i ja życzę zakończenia kuracji antybiotykowej przed nadejściem wiosny. 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
No i pewnie tak jak u mnie u Ciebie dosypało śniegu dzisiaj było 5 razy odśnieżane i cały czas sypie

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
oj tam, oj tam, sypie... zaraz przestanie, bo wiosna ma nadejśc,,, szybko podobno. Wiec sie kuruj Marzenko, bo zielenina juz
pod tym śniegiem... 

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Marzenko, dużo zdrowia Ci życzę i energii do wiosennych prac
Wiosna się zacznie wkrotce i czas, który się ostatnio tak wlecze na końcówce zimy ruszy z kopyta...a maj będzie piękny u Ciebie...zakwitną rodusie i żylistki
EDIT: Marzenko, odebrałam przesyłkę
Dziękuję! Jesteś kochana
Twoje nasionka wysieję w marcu na angielskiej rabacie i będę czekać na wschody 

Wiosna się zacznie wkrotce i czas, który się ostatnio tak wlecze na końcówce zimy ruszy z kopyta...a maj będzie piękny u Ciebie...zakwitną rodusie i żylistki

EDIT: Marzenko, odebrałam przesyłkę

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Jakoś mi zniknęłaś z oczu, a tu czytam, że zachorzałaś ... to pewnie dlatego mniej Cię widać na forum. Nie poddawaj się, Marzenko, walcz ile sił, bo czasu niewiele. Wiosna jest tuż, tuż. Niech Cię nie zwiedzie biel za oknem, to tylko chwilowe
Wracaj szybko do zdrowia

Wracaj szybko do zdrowia

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Witam, witam
dziś juz czwartek
Tereniu miło mi, że zaglądasz. Współczuję córce leczenia zatok, może jednak ona ma łagodniejszą odmianę choroby, mnie robi się torbiel na zatoce szczekowej
. Szkoda, że Adaś znów chory
. U nas w przedszkolu nie odbyła się akademia na dzień babci i dziadka, bo któregoś dnia było 2 dzieci. Akademia ma byc po feriach, czyli już niedługo. Oczywiście jak dzieci wrócą. Dużo zdrówka dla Ciebie i bliskich
Na pociechę dla wszystkich cierpiących

Sławeczku piwka już nie zdąrzyłam wypić drugiego, mimo Twojego pozwolenia. Zażyłam antybiotyk, wcześniej zacznę, to wcześniej skończę. Wiosna przecież idzie
. Nie patrzeć za okno proszę
Agnieszko też na to liczę, ze antybiotyk załatwi sprawę i bez skalpela się obędzie. Muszę CIę odwiedzić
Bogusiu, oj chyba nie zdąrzę. W maju skończę brać leki, a wiosna tóż tóż
Elu u mnie odśnieżanie wjazdu sąsiad obsługuje za niewielką opłatą, ja tylko podwórko jakieś 15m, żeby autem wjechać i do domu dojść. Jednak napadało tego białego trochę i ciągle pada- patrzę właśnie przez okno
Ewo pewnie, że śnieg musi być, jak stopnieje to da wodę tak potrzebną roślinkom
Kasiu, cieszę się, że się cieszysz. Starałam się dobrać kwiatuszki tak, żeby pasowały do Twojego ogrodu. Tak często przecież w nim jestem, chętnie popatrzę jak rosną.
Izuś fajnie, że mnie znalazłaś. Trochę mnie zmogło, teraz śnieg przysypał a le walczę i jestem
Dla wszystkich moich miłych gości azalka. Taką sobie sprawiłam na poprawę humoru w B.

wprawne oko dostrzeże wysiewy krążkowe

Tereniu miło mi, że zaglądasz. Współczuję córce leczenia zatok, może jednak ona ma łagodniejszą odmianę choroby, mnie robi się torbiel na zatoce szczekowej

Na pociechę dla wszystkich cierpiących
Sławeczku piwka już nie zdąrzyłam wypić drugiego, mimo Twojego pozwolenia. Zażyłam antybiotyk, wcześniej zacznę, to wcześniej skończę. Wiosna przecież idzie

Agnieszko też na to liczę, ze antybiotyk załatwi sprawę i bez skalpela się obędzie. Muszę CIę odwiedzić

Bogusiu, oj chyba nie zdąrzę. W maju skończę brać leki, a wiosna tóż tóż
Elu u mnie odśnieżanie wjazdu sąsiad obsługuje za niewielką opłatą, ja tylko podwórko jakieś 15m, żeby autem wjechać i do domu dojść. Jednak napadało tego białego trochę i ciągle pada- patrzę właśnie przez okno
Ewo pewnie, że śnieg musi być, jak stopnieje to da wodę tak potrzebną roślinkom

Kasiu, cieszę się, że się cieszysz. Starałam się dobrać kwiatuszki tak, żeby pasowały do Twojego ogrodu. Tak często przecież w nim jestem, chętnie popatrzę jak rosną.
Izuś fajnie, że mnie znalazłaś. Trochę mnie zmogło, teraz śnieg przysypał a le walczę i jestem
Dla wszystkich moich miłych gości azalka. Taką sobie sprawiłam na poprawę humoru w B.

Azalia piękna, Marzenko - uwielbial biel z różowym środkiem... bardzo subtelna uroda
Czy wysiewy Ci się udają? Ja jak zwykle poległam

Czy wysiewy Ci się udają? Ja jak zwykle poległam

- Sosenki4
Czytam o Twoim niepowodzeniu. Mnie coś tam udaje się wysiać, nawet jodły mam ze swojego siewu, ale to ubiegłoroczne siewki i jeszcze długo poczekam na ich piękno w pełnej okazałości.
Tegoroczne siewy zrobiłam w ubiegłą niedzielę i jeeeeszcze nic nie wzeszło. Nasiona heliotropu dopiero wczoraj kupiłam i posieję w weekend. Podsumowując...trochę mi się udaje siać, ale sukcesem bym tego nie nazwała.
A azalka z Biedronki
. Jak myślisz mogę ją wiosną do gruntu posadzić czy raczej jako sezonową ozdobę potraktować?
Tegoroczne siewy zrobiłam w ubiegłą niedzielę i jeeeeszcze nic nie wzeszło. Nasiona heliotropu dopiero wczoraj kupiłam i posieję w weekend. Podsumowując...trochę mi się udaje siać, ale sukcesem bym tego nie nazwała.
A azalka z Biedronki

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
azalka , bardzo,ładne,
,, ja mam jedna pomarańczowa,,,ciekawa jestem jak przezimuje 

- Sosenki4
Aniu, spróbuję swoją wsadzić do ziemi jak śnieg zginie i jak trochę się ociepli. Nie będę jej fundować szoku termicznego. WYbrałam tą, bo była jeszcze tylko taka purpurowo-fioletowa i jakoś mi nie pasiła.
Basiu, proszę bardzo, przedstawiam Wam wszystkim naszego nowego podopiecznego. Syn dał mu na imię "pies bohater", ale za podpowiedzią Basi właśnie, będziemy na niego wołać z angielska "Hiro"
ta, dam:

portret

na zadku ślad po operacji. miał śruby od września, bo właściciel zapomniał, że trzeba je wyjąć

na spacerze prowadził go synek, tzn.miał takie wrażenie, bo miał dopiętą smycz do mojej

co tam siedzi za jałowcem? Jednak nie pobiegnę, jestem grzeczny i słucham i nie ciągnę na smyczy

tu z Azją

cała watacha

sama Azja

Patryk i Azja
Była jeszcze Tina, ale zdjęcie się gdzieś w trakcie obróbki skasowało
Basiu, proszę bardzo, przedstawiam Wam wszystkim naszego nowego podopiecznego. Syn dał mu na imię "pies bohater", ale za podpowiedzią Basi właśnie, będziemy na niego wołać z angielska "Hiro"
ta, dam:
portret
na zadku ślad po operacji. miał śruby od września, bo właściciel zapomniał, że trzeba je wyjąć
na spacerze prowadził go synek, tzn.miał takie wrażenie, bo miał dopiętą smycz do mojej
co tam siedzi za jałowcem? Jednak nie pobiegnę, jestem grzeczny i słucham i nie ciągnę na smyczy

tu z Azją
cała watacha
sama Azja
Patryk i Azja
Była jeszcze Tina, ale zdjęcie się gdzieś w trakcie obróbki skasowało

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Piękny zwierzyniec. A nowy jaki przystojniak 

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- Sosenki4
Dziękuję w imieniu "przystojniaka" 

Kurczaki, piękny ten smukły pysk Hiro! Mam nadzieję, że po pierwszej próbie sił, dogadają się z Azją... śliczna psina, Marzenko!
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Psiak piękny! I piękne, przecudowne to naczynie z bratkami 

pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki