Ogród piaskowy w Zakolu Wisły

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród piaskowy w Zakolu Wisły

Post »

.....cudowna biel....cisza...spokój....nikt nie zakłóca własnych myśli......urocze zdjęcia....
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Madzia cudne widoki,super psiaki i extra fotki :wit
Awatar użytkownika
Mirabela
1000p
1000p
Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Madziu, nie mogę sie doczekać zmian otoczenia Twojego domu. Nie wspomnę o wnętrzu :cry: - to jest moja mina

Jak wyczytałam te cyt. to od razu przypomniał mi się ten tekst: cyt. "Jak ja lubię się śmianie... to takie ciekawe doświadczenie."

Ale teren , wygląda na to, że ludziska tam nie chadzaja na spacery? Tylko Ty wydeptujesz ścieżynki i oczywiście psiaczki. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Reniu, spacer był wspaniały :D

Aguniu, ciesze się, że tez byliście na spacerku. Taka pogoda mobilizuje do aktywności na zewnątrz. Psy i nie tylko one, uwielbiają spacery :wink:

Aga,
dziękuje za odwiedziny. Kraina bajkowa to fakt. Kocham to moje miejsce na ziemi...

Jasia, biel była taka cudowna, ze faktycznie aż dech zaparło ;:108 Dodatkowo śnieg sięgał do kolan. Kocham takie zimy.

Ewa, taki komplement od mistrzyni fotografii ;:oj :oops:
Psy kochają nasze spacery. Ja też kocham ten kontakt z naturą. Cisza. Spokój.

Aga, dziękuję za odwiedziny. Masz racje, psy szczęśliwe.
One już tak wiele w życiu przeszły... ciesze się, że teraz mogę im dać odrobinę szczęścia :D

Krysiu,
dokładnie ujęłaś klimat mojego spaceru ;:108

Aniu, dziękuje za odwiedziny :wit

Lucy,
znajoma trasa, prawda? :wink: Tylko zima wygląda inaczej. Dziękuję za komplement :oops: Uwielbiam moje okolice o każdej porze roku.

Mirka, masz rację, że tam nikt oprócz naszej ekipy psio-ludzkiej nie chadza ;:oj
Okoliczni mieszkańcy naturę kontemplują w obrębie własnego podwórka o ile w ogóle. Moje spacery zawsze wzbudzają zaciekawienie :lol: No wiesz, pańcia z miasta. Bo kto to widział po lesie łazić w taki ziąb, jak nawet grzybów nie ma? :lol: Ale i to stanowi dla mnie ciekawy akcent życia na wsi i też to lubię :uszy
A co do zmian otoczenia, to ja też już nie mogę się doczekać ;:65

Bardzo Wam dziękuje za odwiedzanie, kibicowanie, komplementy, zachętę, dobre rady, cudowne przyjęcie do Waszego grona na FO.... ;:4

Po południu naskrobię nowy wątek, w którym też będę zawracała głowę zmianami otoczenia :twisted:

Kontynuacja znajduje się w części drugiej
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

variegata pisze:
Mirka, masz rację, że tam nikt oprócz naszej ekipy psio-ludzkiej nie chadza ;:oj
Okoliczni mieszkańcy naturę kontemplują w obrębie własnego podwórka o ile w ogóle. Moje spacery zawsze wzbudzają zaciekawienie :lol: No wiesz, pańcia z miasta. Bo kto to widział po lesie łazić w taki ziąb, jak nawet grzybów nie ma? :lol: Ale i to stanowi dla mnie ciekawy akcent życia na wsi i też to lubię :uszy
A co do zmian otoczenia, to ja też już nie mogę się doczekać ;:65
czy my czasem nie mieszkamy w tym samym miejscu? :;230 Też przecieram ścieżki w śniegu z psem :;230

Pękne widoki, bardzo ładne zdjęcia.
Miłego dnia!!
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”