Dorotko kalinka moje oczko w głowie mam nadzieję doczekać się mnóstwa pomponów,chcę jej nadać kulisty kształt ,czy kaliny się formuje ,czy to dobry pomysł
Gogo cieszę się że też Ci się podoba, u nas zrobiło się zimno,pochmurno i trochę popaduje ,deszcz potrzebny ale dlaczego zimno,chyba ogrodnicy za mało wychłodzili
Witaj!
przejrzałam cały wątek, tak mi się spodobało u Was Pięknie dbacie o działeczkę- nagroda zasłużona w 100% Widać jak pięknie rosną Wam wszystkie nasadzenia, kalinka cudne kwiatki ma :)Nie znam się niestety na jej formowaniu, ale na pewno inni podpowiedzą Podobały mi się bardzo aksamitki wzdłuż alejki z tamtego roku, czy w tym też tak planujesz?
Będę tu wpadać
dołączam do fanklubu tego zakątka Polski tyle rzeczy podoba mi się tutaj, że nie wiem, czy wymienię wszystkie i niewymienione się nie obrażą
wypicie kawy czy herbatki w dobrym towarzystwie z możliwością rzutu okiem na swoje wypielęgnowane roślinki jest drogocenne. i chwile spędzone z rodziną.. aż miło na Was popatrzeć
Kruszynko witaj ,właśnie tak czułam że ktoś spaceruje po moim ogródku miłe uczucie jak ktoś mnie odwiedza i pochwala to co zrobiliśmy przez trzy lata , lepszej nagrody nie trzeba, aksamitki oczywiście są stałym bywalcem na naszej działce ,nie długo będę je flancować ,będą rosły w różnych częściach ogrodu dla ozdoby ale też dlatego że likwidują nicienie w ziemi
Lublinianko bardzo serdecznie witam następnego gościa w moich skromnych progach,masz rację nie ma dla mnie nic przyjemniejszego jak usiąść po pracy na tarasie przy kawce lub herbatce i napawać się widokiem stworzonym przez nas samych
Dorotko też będę formować kalinę na drzewko żeby pod nią można było jeszcze coś wsadzić a teraz pokażę Ci Dorotko jak pięknie rosną Twoje żurawki ale teraz już moje
Zdrowo wyglądają -czyli dobrze im u Ciebie ale przydałoby im się trochę kontrastowych, jak moje się rozbujają mogę Ci coś znowu uszykować ,jeśli chcesz oczywiście
Grażynko, jak będziesz cięła kalinę to będziesz miała więcej pomponów. Ładny kolor orlików, u mnie one zmieniają kolory same. Miałam jeden fioletowy, a teraz mam różne kolory.