Wandziu, życzę Ci przede wszystkim, żeby Twój ogród zawsze był taki piękny, no i żeby nieco dał się rozciągnąć, a Ty żebyś miała zawsze tyle zapału i konsekwencji w realizacji swoich planów.
No cóż, to ja dopiero w św. Jana dołączam sie z życzeniami - abyś zrealizowała wszystkie Twoje plany i pomysły na życie bo masz ich pełen kuferek! A jak już zrealizujesz, to niech natychmiast pojawią sięnowe. Pewnie nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak Twoje działania na różnych polach są inspirujące
Zestawienia balkonowo - skrzynkowe sliczne! Zawciąg...że ja o nim nie pomyślałam...a mam obwódkę rabatki do obsadzenia - dzięki!
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec) Moje linki- i aktualny Wizytówka
Bardzo mi się podoba spokojna tonacja Twojego ogrodu Wandziu. Zielono kwitnąca hortensja jest niesamowita. Przyłapałam się ostatnio na tym że sadzę za dużo roślin o kolorowych igłach/liściach. Ba nawet utworzyłam niechcący 'zloty kącik'. Czas zmienić zapatrywania. Chcę zieleni
Aza, tara, Heliofitka, hala67, Małgocha, asia0809, doromichu, ogla, aguniada, bozunia, Keetee, beata68, konwalia12, Helios, lemka, klarysa, Igor, ewamaj66, 100krotka, Bufo-Bufo, anabanana, Jagusia, gosia07
Bardzo Wam dziękuję za życzenia - wszystkim i każdemu z osobna. Jest mi niezwykle miło, że do mnie zaglądacie i motywujecie mnie tym samym do ulepszania moich rabat, bo gdyby nie Wy, ogród pewnie uległby powolnej stagnacji, nic by się w nim nie zmieniało, tylko mech porastałby coraz to większe połacie ziemi, trawnika i kamieni. Dziękuję