Romciu dopiero dzisiaj dotarłam i czytam.... Nie znam Cię osobiście ale czuję, że jesteś osobą bardzo pogodną i na pewno będziesz tą pogodę na swojego eMa przenosić z całej siły. Dużo zdrowia Wam życzę, bo Tobie też się przyda wszelkie stresy działają na zdrowych i chorych źle!
Witajcie dziewczyny Mój eMek już w domciu i to najważniejsze w tej chwili Basiu taka była potrzeba .........daję radę Jesteś kochana Maryś, dzięki za troskę ale............ nie przeżyjemy życia bezstresowo
Romciu - suuuperrr, że jesteście już razem. Nic tak nie poprawia samopoczucia jak powrót ze szpitala do domu.
Możesz zaczynać piec mazurki. Osobiście ich nie lubię ale czego się nie robi dla tradycji.
Dobrze że już po wszystkim i jesteście w domu , szpital dobry jest do leczenia ale do siebie to już lepiej dochodzić w domu ..A jak przyjdzie wiosna i ciepło to słoneczko pomoże w leczeniu.. Miłego wieczoru ..
A ja miałam to szczęście poznać Was w Sulejowie i potwierdzam słowa Basi-przesympatyczni,pogodni ludzie Romciu uściskaj mężusia ode mnie Ale tak,żeby go nie udusić Dostałam dzisiaj nasionka od Ciebie .Dziękuję i zapraszam do podziwiania w sezonie,bo obiecuję zająć się nimi wzorowo
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Romciu Droga jak dobrze że masz męża juz w domu Rekonwalescencja szybko Mu zleci przy Tobie.Tym bardziej ze jesteście tacy dobrani , jak tu czytam.Zdrówka dużo
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Witajcie późnym wieczorkiem Mam nadzieję na chwilkę spokoju ............już chyba wszyscy co nie zdążyli do szpitala, odwiedzili eM w domu Zosiu ,dziękuję za życzenia Helenko, już jest dobrze Jak u Ciebie......... cały czas trzymam kciuki Czekoladowych też nie lubisz Janeczko , w domu szybciej człowiek dochodzi do zdrówka .........żeby jeszcze słoneczko się pokazało Marylko ,jakoś nam się ten rok źle zaczął najpierw ja teraz eM ............mam nadzieję że dalej będzie tylko lepiej Mirka , eM wyściskany Cieszę się że doszły nasionka ......co to znaczy BEKMI Marysiu ,Basiu Basiu , najgorętsze życzenia z okazji rocznicy Co się odwlecze to nie uciecze Eluś