Mój ci On...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ci On...

Post »

Jestem bardzo zaskoczona tym, że przymrozki akurat u mnie nie wyrządziły poważniejszych szkód :shock: Przyzwyczaiłam się już do tego, że boleśnie przechodziłam ogrodników, a a tu miła niespodzianka :D Prawda, że nie ma co się spodziewać w tym roku plonów z czerwonej porzeczki czy agrestu, bardzo dużo zawiązków opadło, ale nie mam powodów do narzekania. Wiele osób wczoraj pisało o wielkich stratach :(
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam miłych gości po kilkudniowej przerwie :wit Myślami jestem jeszcze w Sulejowie wśród niektórych z Was,rozpamiętuję miłe rozmowy,spotkanie tych,których odwiedzam wirtualnie i tych,którzy do mnie wpadają :) Zabrałam na wymianę dwie reklamówki kwiatów a przywiozłam dwie ...reklamówy :oops: Zamierzałam część posadzić dzisiaj ale...troszkę niedomagam ;:224 Może pod wieczór coś wsadzę,żeby nic się nie zmarnowało ;:185 Na zabranego pojechałam z kamcią i jej rodziną oraz Jo37 do szkółki w Piotrkowie Tryb,gdzie kupiłam:
Brzoza Pendula Purpurea
Catalpa Aurea
Iglicznia trójcierniowa
Wiąz Wredei
Dziękuję też Jo37,że mogłam zabrać się z powrotem do domu.Kochana dziewczyna zmieniła trasę,żeby mnie zabrać ;:196 ;:196 ;:196
Obrazek
Na pewno znajdziecie zdjęcia ze Zjazdu lepszej jakości na forum,ja tak tylko jedno wklejam.
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewo,to miło,jak pogoda czasami pozytywnie zaskoczy :lol:
Aniu,gąsienice miałam na smagliczce,ale to takie roje,że czerń konkurowała z żółcią kwiatu :evil:
Alu ten pan na pewno się cieszy z takiej niezawodnej klientki :;230 Swoją drogą,weż tu czekaj,jak ślinka leci :wink:
Basiu,dzięki za wierszyk ;:196 Wątek otwarty na taką twórczość :lol: A mszyce trzeba tłamsić w zarodku ;:108 Tak całkiem ekologicznie się nie da,zeżrą,zniszczą zanim się człowiek obejrzy :cry:
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Simbi
500p
500p
Od: 7 paź 2011, o 22:36

Post »

Ale Was tam było ;:oj Musiało być świetnie, żałuję,że nie mogłam dołączyć. Zakupy jak najbardziej udane. Prosimy o prezentacji jak już znajdą swoje docelowe miejsce w ogrodzie
Zrób dwa kroki do drzwi marzeń..
I możesz być gdzie chcesz...

Moje pierwsze kroki - Alicja
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

To ja Ci wkleję jeszcze jedno ,Bardzo się cieszę że Cię poznałam dziewczynko ;:196

Obrazek[/ur

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a211a54e6d84d2ea.html]Obrazek
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2007, o 19:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

witaj, ciszę się, że Cię poznałam i zaznaczam sobie wątek, ogród obejrzę następnym razem, obowiązki wzywają :wink:
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21

Post »

Do kogo nie zajrzę, wszyscy o ZLOCIE ;:136 A ,mnie tak przykro,że nie mogłam być z Wami ;:223 ;:223 ;:223
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mireczko melduję, że paproc posadzona , miło było spotkac Cię w realu nie wiem dlaczego wyobrazałam sobie Ciebie jako blondynkę...no chyba, że byłas na którymś wczesniejszym zdjęciu blondynką :)
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Mirko, będę śledzić, jak sobie daje radę "nasz" wspólnie kupowany wiąz Wredei. Pozdrawiam :wit
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moje kochane koleżanki :D Odwiedzę każdą z przyjemnością ,jak tylko u mnie się poluzuje.Alu,właśnie wsadziłam katalpę i zakończyłam sadzenie.Przekwitają maki a ja nie zrobiłam żadnego zdjęcia,lecę zaraz to nadrobić.
Dziękuję Ci Romciu za zdjęcia,chociaż ja nie cierpię na siebie patrzeć ;:185
Witaj Ula,zapraszam,będzie mi miło :D
Ewo,ja również pozdrawiam Twojego męża,miłego chłopaka do pogawędki,zapatrzonego w Ciebie jak w obraz :wink: Krystyna50 była z mężem,nie mieli plakietek,nie wiem dlaczego ;:131
Załuj ateno40,żałuj...i szykuj się za rok :;230
Ewo,nie wątpię,że paproć u Ciebie będzie miała dobrze.Może ja głupio piszę,że wyobraziłaś mnie sobie blondynką :;230 (przepraszam za żart wszystkie blondynki :lol: )
Wandziu ,wiąz też dopiero dzisiaj posadziłam,mam nadzieję,że wybrałam mu dobre miejsce.
Super są te spotkania w realu,liczę,że jeszcze nie jedno przed nami ;:196
Mój ci on cz. 3
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Mireczko, miło było Cię poznać. Nieistotne , blondyna czy brunetka , super laska jesteś , miła i pogodna :D Mam nadzieję , że za rok poplewimy razem :wink:
Awatar użytkownika
Simbi
500p
500p
Od: 7 paź 2011, o 22:36

Post »

Pokazuj tą katalpę kochana :D
Zrób dwa kroki do drzwi marzeń..
I możesz być gdzie chcesz...

Moje pierwsze kroki - Alicja
akl62
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 cze 2011, o 19:53

Post »

Cieszę się, że chociaż w biegu na Ciebie trafiłam w Sulejowie.
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam po krótkiej przerwie :wit Wkleję kilka zdjęć z mojego suszą umęczonego ogrodu(dzisiaj dopiero popadało,aż słychać głębokie oddechy roślin :D ) i lecę do Waszych ogrodów,zobaczyć co tam kwitnie :) Tadziu,przy naszej pasji plewienie musi być co jakiś czas :wink: A wspólne jest tym bardziej przyjemne :;230
Alu,katalpa już po tygodniu przesadzana,bo coś mi nie pasowała w tamtym miejscu,chociaż zanim ją wsadziłam nie jeden raz przemaszerowałam po ogrodzie.Będzie zdjęcie :)
Akl62 dobrze,że chociaż się zauważyłyśmy :) Ale szkoda,że nie było kiedy pogadać.W miłym gronie ten czas tak za...
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Mój ci on cz. 3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Żółty Wredei w towarzystwie czerwonego klonu palmowego.
Obrazek
Katalpa
Obrazek
Mój ci on cz. 3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”