Mój ogródek - KarolinaL

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ewa_888
---
Od: 11 maja 2007, o 11:17

Post »

Karolinko mam już dzielżana. Zdobyłam dwie sadzonki - pomarańczowego i ciemno czerwonego. Jeżeli do tego dodam wcześniej zakupioną jeżówkę i rudbekię, to mam już chyba te wszystkie rośliny, które radziłaś mi posadzić. :lol:
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Karolino ...zatęskniłam za Tobą ...zaglądam i dowiaduję sie o komputerowym kłopocie :shock:
ale myslę,że niebawem będziesz znowu bez przeszkód na forum.
Bardzo mnie zaitrygowałaś ostatnimi wiadomościami...zaszalałaś oj zaszalałaś ;:168
Gdzie to wszystko wplotłaś ?
Czekam niecierpliwie na Ciebie i Twoje zdjęcia z najnowszego planu ogrodowego hihihi ;:168
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Znowu z kawiarenki :( Wiecie co, to jest piękne, komputer już jest nowy, ale okazuje się, że to jest jakiś nowszy system i nie da się na nim zainstalować tego samego internetu... nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :evil: :lol: :wink: Mam nadzieję, że to nie potrwa długo.

Ewuniu, tego pomarańczowego dzielżana to Ci zazdroszczę, ja jeszcze właśnie takiego bym chciała, może się kiedyś zgłoszę po nasionka (jeśli wcześniej nie upoluję :wink: ). A czy w takim razie nadal jesteś zainteresowana nasionkami mojego dzielżana?

Krysiu, miło mi , że za mną tęsknisz ;:168 Oj prawda, zaszalałam... Do tego co ostatnio wymieniłam teraz dodam jeszcze powojnik "Rouge Cardinal", różę pnącą "Sympathie", jeszcze jednego dzielżana (ciemnobordowo-brązowy) i barbulę, w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia, a potem dwa dni główkowałam gdzie ją wcisnąć :lol: Ale to już były ostatnie szaleństwa w tym sezonie, słowo skauta :wink: Kiedy będzie wiosna?... :lol:

Do zobaczenia wkrótce (mam nadzieję :? ) :wink: :!:
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

O matko. Kiedy zobaczyłam,że jesteś to miałam wielką nadzieję, że zaraz przeczytam " KONIEC KŁOPOTÓW Z KOMPUTEREM". No niestety. Strasznie tu Ciebie brakuje!
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No to już mogę napisać: koniec kłopotów z komputerem! :D :D :D Internet zainstalowany, antywirus (miejmy nadzieję) też, teraz będę tylko ograniczona w ten sposób, że będziemy sobie z tatą wyrywać komputer hehe... :wink: No i moje zasoby czasu też się powoli kurczą :?
Ale dziś jestem tak śpiąca, że tylko powiem "dobry wieczór" i spadam do łóżeczka ;:41
Byłam dziś znów w uroczej miejscowości Górka, tym razem z aparatem, później pokażę co pstryknęłam, chociaż zdjęcia nie oddają uroku tego miejsca...
Do jutra!
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Cieszę się Karolinko, ze masz już komputer i internet ( wiem co znaczy jego brak :()
Ciężko zdobywasz miejsce pod nowe rośliny, ale jakoś Ci się udaje? ;)
Mnie też coraz trudniej było gdzieś coś upchnąć, więc zdecydowałam się wywrócić ogród do góry nogami i w przyszłym roku będę miała dużo miejsca! :D Tylko wcześniej czeka mnie jeszcze straszna praca ;:213
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Jestem bardzo ciekawa Karolinko , co tam było .Czekam z niecierpliwością na fotki. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Karolinko :D
Bardzo się ciesze ,że już jesteś z nami :D
I nie mogę doczekać sie już foteczek :wink:
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Ja też witam cię serdecznie i cieszę się zę jesteś znowu z nami :P .
Ja też czekam na nowe fotki :D
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09

Post »

No nareszcie!
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50

Post »

KarolinaL pisze:No to już mogę napisać: koniec kłopotów z komputerem! :D :D :D Internet zainstalowany, antywirus (miejmy nadzieję) też, teraz będę tylko ograniczona w ten sposób, że będziemy sobie z tatą wyrywać komputer hehe... :wink: No i moje zasoby czasu też się powoli kurczą :?
Ale dziś jestem tak śpiąca, że tylko powiem "dobry wieczór" i spadam do łóżeczka ;:41
Byłam dziś znów w uroczej miejscowości Górka, tym razem z aparatem, później pokażę co pstryknęłam, chociaż zdjęcia nie oddają uroku tego miejsca...
Do jutra!
Karolinko - ;:17 P O B U D K A ! Czy nadal jesteś w ;:41 ???

Napisałaś bardzo zachęcającego zwiastuna, więc czekamy niecierpliwie na obiecane fotki ;:65
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Hej! hej ! Karolinko - dawaj fotki, już nie mogę się doczekać . :roll: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ojej, kochani, wzruszyliście mnie! :shock: Mam straszne zaległości w zwiedzaniu ogrodów i w wolnych chwilach zaczęłam się włóczyć po innych ogródkach, a tu zajrzałam dopiero teraz :oops:
Wiecie co, najpierw muszę się jeszcze dobrze nauczyć przerzucać zdjęcia z aparatu na ten komputer, bo tu jest jakoś inaczej i jeszcze trochę mi nie idzie :oops:
A dziś znów był szalony dzień, bo mamy gości (takich nocujących :wink: ), więc wiadomo... :? Sprzątanie, gotowanie, zmywanie, uśmiechanie się ;:10 i powstrzymywanie psa od rzucania się gościom na szyję :wink: Mam nadzieję, że jutro już będzie normalniej i będę mogła na spokojnie zgłębić tajniki tego komputerstwa 8)
Jutro to już muszę coś tu wkleić, a nawet obiecuję! :D
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

No to czekam z niecierpliwością do jutra ;:138 .
Bardzo lubię oglądać twoje zdjęcia :P
Pozdrawiam.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Niech to, psiakość, jeszcze jeden problem - już wiem jak skopiować zdjęcia z aparatu, ale nie mam tu programu, który umożliwia zmniejszanie zdjęć i mało które chce przejść :( , a trwa to strasznie długo, te trzy zdjęcia wchodziły godzinę :evil:
No trudno, na razie powąchajcie sobie różę pienną, na którą ja osobiście napatrzeć się nie mogę i nawąchać też, bo pachnie bosko! :D

Obrazek Obrazek Obrazek

Może później mi się jeszcze coś uda wstawić :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”