Mój ogródek - KarolinaL
Karolinko mam już dzielżana. Zdobyłam dwie sadzonki - pomarańczowego i ciemno czerwonego. Jeżeli do tego dodam wcześniej zakupioną jeżówkę i rudbekię, to mam już chyba te wszystkie rośliny, które radziłaś mi posadzić. 

Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Karolino ...zatęskniłam za Tobą ...zaglądam i dowiaduję sie o komputerowym kłopocie
ale myslę,że niebawem będziesz znowu bez przeszkód na forum.
Bardzo mnie zaitrygowałaś ostatnimi wiadomościami...zaszalałaś oj zaszalałaś
Gdzie to wszystko wplotłaś ?
Czekam niecierpliwie na Ciebie i Twoje zdjęcia z najnowszego planu ogrodowego hihihi

ale myslę,że niebawem będziesz znowu bez przeszkód na forum.
Bardzo mnie zaitrygowałaś ostatnimi wiadomościami...zaszalałaś oj zaszalałaś

Gdzie to wszystko wplotłaś ?
Czekam niecierpliwie na Ciebie i Twoje zdjęcia z najnowszego planu ogrodowego hihihi

Znowu z kawiarenki
Wiecie co, to jest piękne, komputer już jest nowy, ale okazuje się, że to jest jakiś nowszy system i nie da się na nim zainstalować tego samego internetu... nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
Mam nadzieję, że to nie potrwa długo.
Ewuniu, tego pomarańczowego dzielżana to Ci zazdroszczę, ja jeszcze właśnie takiego bym chciała, może się kiedyś zgłoszę po nasionka (jeśli wcześniej nie upoluję
). A czy w takim razie nadal jesteś zainteresowana nasionkami mojego dzielżana?
Krysiu, miło mi , że za mną tęsknisz
Oj prawda, zaszalałam... Do tego co ostatnio wymieniłam teraz dodam jeszcze powojnik "Rouge Cardinal", różę pnącą "Sympathie", jeszcze jednego dzielżana (ciemnobordowo-brązowy) i barbulę, w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia, a potem dwa dni główkowałam gdzie ją wcisnąć
Ale to już były ostatnie szaleństwa w tym sezonie, słowo skauta
Kiedy będzie wiosna?...
Do zobaczenia wkrótce (mam nadzieję
)

Ewuniu, tego pomarańczowego dzielżana to Ci zazdroszczę, ja jeszcze właśnie takiego bym chciała, może się kiedyś zgłoszę po nasionka (jeśli wcześniej nie upoluję

Krysiu, miło mi , że za mną tęsknisz

Do zobaczenia wkrótce (mam nadzieję

- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to już mogę napisać: koniec kłopotów z komputerem!
Internet zainstalowany, antywirus (miejmy nadzieję) też, teraz będę tylko ograniczona w ten sposób, że będziemy sobie z tatą wyrywać komputer hehe...
No i moje zasoby czasu też się powoli kurczą
Ale dziś jestem tak śpiąca, że tylko powiem "dobry wieczór" i spadam do łóżeczka
Byłam dziś znów w uroczej miejscowości Górka, tym razem z aparatem, później pokażę co pstryknęłam, chociaż zdjęcia nie oddają uroku tego miejsca...
Do jutra!

Ale dziś jestem tak śpiąca, że tylko powiem "dobry wieczór" i spadam do łóżeczka

Byłam dziś znów w uroczej miejscowości Górka, tym razem z aparatem, później pokażę co pstryknęłam, chociaż zdjęcia nie oddają uroku tego miejsca...
Do jutra!
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Cieszę się Karolinko, ze masz już komputer i internet ( wiem co znaczy jego brak
)
Ciężko zdobywasz miejsce pod nowe rośliny, ale jakoś Ci się udaje? ;)
Mnie też coraz trudniej było gdzieś coś upchnąć, więc zdecydowałam się wywrócić ogród do góry nogami i w przyszłym roku będę miała dużo miejsca!
Tylko wcześniej czeka mnie jeszcze straszna praca 

Ciężko zdobywasz miejsce pod nowe rośliny, ale jakoś Ci się udaje? ;)
Mnie też coraz trudniej było gdzieś coś upchnąć, więc zdecydowałam się wywrócić ogród do góry nogami i w przyszłym roku będę miała dużo miejsca!

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jestem bardzo ciekawa Karolinko , co tam było .Czekam z niecierpliwością na fotki.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Karolinko
Bardzo się ciesze ,że już jesteś z nami
I nie mogę doczekać sie już foteczek

Bardzo się ciesze ,że już jesteś z nami

I nie mogę doczekać sie już foteczek

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- Od: 25 cze 2007, o 19:09
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
Karolinko -KarolinaL pisze:No to już mogę napisać: koniec kłopotów z komputerem!![]()
![]()
Internet zainstalowany, antywirus (miejmy nadzieję) też, teraz będę tylko ograniczona w ten sposób, że będziemy sobie z tatą wyrywać komputer hehe...
No i moje zasoby czasu też się powoli kurczą
![]()
Ale dziś jestem tak śpiąca, że tylko powiem "dobry wieczór" i spadam do łóżeczka![]()
Do jutra!

Napisałaś bardzo zachęcającego zwiastuna, więc czekamy niecierpliwie na obiecane fotki

Ojej, kochani, wzruszyliście mnie!
Mam straszne zaległości w zwiedzaniu ogrodów i w wolnych chwilach zaczęłam się włóczyć po innych ogródkach, a tu zajrzałam dopiero teraz
Wiecie co, najpierw muszę się jeszcze dobrze nauczyć przerzucać zdjęcia z aparatu na ten komputer, bo tu jest jakoś inaczej i jeszcze trochę mi nie idzie
A dziś znów był szalony dzień, bo mamy gości (takich nocujących
), więc wiadomo...
Sprzątanie, gotowanie, zmywanie, uśmiechanie się ;:10 i powstrzymywanie psa od rzucania się gościom na szyję
Mam nadzieję, że jutro już będzie normalniej i będę mogła na spokojnie zgłębić tajniki tego komputerstwa 8)
Jutro to już muszę coś tu wkleić, a nawet obiecuję!

Wiecie co, najpierw muszę się jeszcze dobrze nauczyć przerzucać zdjęcia z aparatu na ten komputer, bo tu jest jakoś inaczej i jeszcze trochę mi nie idzie

A dziś znów był szalony dzień, bo mamy gości (takich nocujących

Jutro to już muszę coś tu wkleić, a nawet obiecuję!

Niech to, psiakość, jeszcze jeden problem - już wiem jak skopiować zdjęcia z aparatu, ale nie mam tu programu, który umożliwia zmniejszanie zdjęć i mało które chce przejść
, a trwa to strasznie długo, te trzy zdjęcia wchodziły godzinę
No trudno, na razie powąchajcie sobie różę pienną, na którą ja osobiście napatrzeć się nie mogę i nawąchać też, bo pachnie bosko!

Może później mi się jeszcze coś uda wstawić

No trudno, na razie powąchajcie sobie różę pienną, na którą ja osobiście napatrzeć się nie mogę i nawąchać też, bo pachnie bosko!

Może później mi się jeszcze coś uda wstawić