Fragolciu dziękuję pięknie
Jola tylko mnie pociesza, bo Jej ogród jest wspaniały Potwierdzę to naocznie i namacalnie w kwietniu
Jolu korzystając z Twojego stwierdzenia, że z gustami się nie dyskutuje wstawiam dzisiejsze fotki ogrodu. Sama mam już dość tej zimy,ale dziś było pięknie
Witajcie!
Dziewczyny przestańcie już się pastwić nad tą biedną zimą.
Ona też ma swój urok. Vide, zdjęcia Ewy. Już Ci mówiłem, że masz talencisko.
Niechby tak napadało jeszcze z metr śniegu. Wiosną będzie jaka znalazł.
PS. Pogadamy za kilka miesięcy, o bolących krzyżach, zakwasach itd.
przepraszam ,że się wpycham z odpowiedzią ...Krzysztof wolę zakwasy od zamarzających rąk .Moim pobożnym życzeniem jest zima w górach i to wysokich a wszędzie miłe upojne ciepełko
Marzanko , z ust mi wyjęłaś jaka to zima powinna być!
Po za tym , lato nad morzem , a w ogrodach klimat zmienny wiosna na odkrytym , z jesienią w cieniu!
To dopiero byłby raj!
Ewcia, Marzenko, Dziewczyny !
Mam propozycje :
Noszę do płaszcza, kurtki rękawice narciarskie / takie spokojne, bez ozdóbek /. Może i Wy sobie takie kupcie. Nie będą marzły rączki.
A może by tak w samochodzik i w te górki. Ponoć już za Tatrami świeci słoneczko.
Ewuniu ostatnie zdjęcie śliczne i w takich ujęciach zima mi się podoba . Jeszcze tylko Luty i znowu wiosna nam zagości i oby była wiosenna a nie zimowa . Złotka również gratuluję
Dziewczynki dzięki wielkie
Wiem, że tęsknicie do wiosny i ja też nie jestem wyjątkiem, ale litości Jak od jesieni do wiosny cały czas będziemy oglądać wiosenne fotki, to nam spowszednieje .Matka natura wie co robi, bo nasze rośliny też muszą mieć urlop Zimą narzekamy na zimno, a jak przyjdzie lato , to będzie za gorąco. Taki już nasz los
Krzysztofie to nie talencisko, tylko piękna zima widziana moimi oczami
Cześć Ewcia !
No sama potwierdziłaś moje spostrzeżenie. To jest właśnie ten mały talencik.
Są na świecie ludziki którzy robią zdjęcia, tak bez wysiłku i mówi się o ich fotkach, że coś w tym jest i są pozostali.