grazynarosa22 nic się nie stało
Daluś chyba jednak zdecyduję się na 1 lub 2 wiązankę. Wczoraj byłam na pierwszej przymiarce sukienki
armabapa ja dalej nie mogę się zdecydować
Lucilla problem jest bo jest wszystkiego za dużo. Stwierdziałam, że już więcej bukietów nie oglądam i muszę wybrać jeden z tych trzech
nyskadu u mnie też zimno i leje. Bukiet jeszcze nie wybrany
Leje, zimno, mokro pogoda okropna

Ma najdzieję, że trochę się jeszcze wyklaruję i będzie piękna złota jesień 2 października

Wczoraj byłam na 1 przymiarce sukienki

Śmiechu co nie miara ale najważniejsze że krawcowa świetna i projektantka mojej sukienki również

Ostatnio ogród poszedł w odstawkę. Udało mi się posadzić roślinki które dostałam od kochanych forumek oraz moje nabytki żurawkowe. Wyszło ślicznie

Zostało jeszcze kupę cebul do posadzenie bo mamcia kupiła mi ich trochę. Na giełdzie w Tychach tulipany naprawdę ciekawych odmian po 0,50 zł za szt. Wszystko nadwyżki ogrodnika który je sprzedawał- inni sprzedawcy chcieli go zlinczować że ma takie niskie ceny. Czosnki ozdobne gladiatory po 6,00 zł a w marketach po 12,00 zl. Kupiłam też trawkę Red BARON wkońcu dostałam. Przyszła też paczuszka od kochanej Tajeczki (mój prezenci ślubny od niej) i patrzę a tam też red baron. SUPER ale się cieszę ale kiedy ja to wszystko posadzę

niech wkońcu zaświeci