WITAM ZNÓW DESZCZOWO . Zresztą jak w prawie całej Polsce . Byłam dzisiaj na zabiegach zmarzłam jak diabli nogi przemoczone ,więc jak wróciłam najpierw musiałam się zagrzać i wpakowałam się w pielesze . Wreszcie po kilku monitach zdecydowali się przyjechać i jakoś udrożnić rury ale nie wszystko jest OK . Od rana nie miałam netu dopiero teraz go podłączyli
BASIU dobrze ,że masz z kim wybrac się do szkółek, brata jakos nie idzie wykusic chociaz już coś napomknął ,bo szuka ładnego klonika a na wystawie nie było nic godnego jego zainteresowania . Dziwię się ,że i tak dużo nakupiłas widzisz ja tylko parę rzeczy
KRYSIU sprzedawczyni dała mi do niego kartkę ,ale pod taką nazwa jak mi napisała nic nie znalazłam . Podobno ma się nazywac ZITTZE czyli siedzenie może nawet do jego formy ta nazwa pasuje . Zobaczymy co z niego wyrosnie .

za opis jak skonczę pisac to go poszukam i porównam
IWONKO muszę wszystko pooglądać
MONIU dobrze ,że sie odezwałaś ,gdyż już się zaczynałam martwić co się z Tobą dzieje
GABI to nie jest zawsze takie święto ,więc raz można sobie zaszalec . Może równiez się na taka wystawe wybiore
GRAŻYNKO na razie jako tako ciekawe co tam u Was gdyż telewizja nic dobrego nie podaje
DANUSIU też tak mówię miałyśmy szczęście ,a nasze biedne kwiatki musza tyle wycierpiec i jakoś konca nie widac
PAWLE musze tego Alberta sobie oglądnąc to raczej do kuli nie podobne ,ale dziękuję ,że spojrzałes
BOGUSIEK nigdy nic nie wiadomo ,a moze uda nam się wreszcie spotkac ,wiesz jak to mówią góra z góra ,,,,,,
HANIU u nas również dziennie się pali w centralnym gdyż cała woda idzie w mury . Niedługo będziemy hodowac grzyby w domu

przy takiej pogodzie . Biedne nasze kwiaty a ci wszyscy poszkodowani przez powódż nie chciałabym być na ich miejscu
KRYSIU tylko takie gadziny mają sie teraz dobrze ,zeby chociaz na trochę przestało padac poszłabym posprawdzac co się dzieje . Niestety w tym deszczu to daremna bieganina i tak nie na wiele sie zda .Ta fala wiedziała kiedy miała przyjść jak już kieszenie były puste
ŻYCZĘ WSZYSTKIM GOŚCIOM ,OBY TE DESZCZE JAKNAJSZYBCIEJ NAS OPUŚCIŁY