Aga prawie wszystkiego wam można zazdrościć, tylko nie deszczu. Brat mojego M mieszka w WALII (napisałam dużymi literami bo to obraza dla niego jak powiem w Anglii) nie wiem czy u was tak samo jest? Ale chciałam o czymś innym napisać - po 40 dniach opadów u nich najładniejszy w domu to jest grzyb.AgaNet pisze:Fabi - u mnie wiosna wcale nie będzie dużo szybciej niż w PolsceRoślinki wcześnie startują bo nie ma mrozów, ale do wiosennego ciepełka droga jeszcze daleka.... W zeszłym roku jeszcze kwiecień był zimny i nieprzyjemny
A potem to ja Wam będę lata zazdrościć
![]()
A takie przejrzenie własnych fotek odświeża pamięć i faktycznie pozwala coś nowego zaplanować
Z planowaniem czasem coś nie wypala i wychodzi zupełnie coś innego, niż się uprzednio myślało.

asia0809 pisze:To zdjęcie z różowym zawilcem i pieńkiem chciałabym zgłosić do przyszłorocznego forumowego kalendarza
Dziękuję, moje się nie umywają do twoich, miło czytać takie miłe słowa. Niestety na pieńki mam za mało miejsca, to jest tylko sama kora.
AniaDS pisze:Niom, to samo pomyślałamMargo2 pisze:Tak się zastanawiam, czy nie zerżnąć tej rabatki przy tujach![]()
Tylko dziewczyny zważcie uprzednio ile miejsca potrzebujecie, żeby dwa razy nie przekładać krawężnika. U mnie już by się to przydało , ale mi się nie chce , bo dopiero w tamtym roku to poprawiałam, drugi raz.
Danusiu miło witać nowych gości i oczywiście zapraszam ponownie.Tacca pisze:Witaj Fabi
Za oknem szaro smutno, ponuro, zimno a Ciebie tak kolorowo i słonecznie.Przejrzałam dopiero płowe i bardo mi się podoba . jutro dokończę odwiedziny
Zaraz wpadnę do ciebie .