Witam wszystkich serdecznie po kilkudniowej przerwie - spowodowanej przerwą w dostawie energii elektrycznej ...
Nad moja miejscowoscią przeszła nawałnica i silny wiatr co spowodowało liczne awarie i problemy w dostawie prądu .
Trochę ratowałam się agregatem , ale koszty są ogromne , bo to potwór pożerający paliwo i pieniądze
Miło mi witać nowych gości :
Moniko , Patryku , Joasiu , zapraszam Was częściej do odwiedzin , moje drzwi są zawsze otwarte , a bramy nie mam , bo nie jest mi potrzebna
Krysiu - jaki wybraliście aparat fotograficzny ?
Tosiu - to
cyklamen , ale odmiany nie znam , kwitnie na różowo , ale coś u mnie nie ma szczęscia , bo co zakwitnie , to go połamią i zniszczą kwiatki moje koty i psy

,
Krzysztofie - dziękuję za odpowiedz , dokupiłam jeszcze 3szt.
Kapturnic , były w umieralni , a zapłaciłam za nie całe 1 euro , czyli jestem posiadaczką wszystkich 4 sztuk tych pieknych roślin (wszystkich jakie były w centrum ogrodniczym)
Asiu - lasek kupiłam z myśla o zwierzętach , tam je dokarmiam i mają azyl , no i sadzę w ramach eksperymentów różne rośliny zwłaszcza storczyki .
Moniko - od najmłodszych lat lubiłam przyrodę i tak mi na starość zostało

,
Patryku - polecam storczyki , bo to są całkowicie bezproblemowe rośliny - typu posadzić i zapomnieć ,
Joasiu - zapraszam i czekam na Twoje odwiedziny

,
Izuniu - miło mi czytać Twoje posty ,
Kasiu - jestem , jestem , bardzo Ci dziękuję ...