Jadziu, Kochana - dużo zdrowia - "aż do bólu", słodkiego życia jak truteń w ulu, samych pomyślnych w życiu zdarzeń, realizacji wszystkich skrytych marzeń
WITAM wszystkich w tę nieciekawa pogodę . Spacery odpadają praca w ogrodzie -także więc trzeba siedziec w domu przy piecu i grzać kości . :P
IWONKO . Piękny widoczek ,ale tak bardziej pasuje na święta Bozego Narodzenia niż na pażdziernik . U mnie zostały tylko resztki pośniegowe ale bardzo zimno . O pracy w ogrodzie na razie mozna zapomnieć .
TARUNIU kochana bardzo dziękuję za wierszyk i pamięc .
ROMCIU dziękuję za tak piękny bukiet róż. Miły widok jak za oknem nieciekawie .
Dziękuję wszystkim za pamięć ,zyczenia i piękne kwiaty . Jesteście najlepszymi przyjaciółmi . BUZIACZKI dla wszystkich . Miejmy nadzieję ,ze pogoda się jeszcze poprawi
MARIOLKO dzięki za miłe słowa , życzenia i także piękną lilijkę . Dzisiaj jakoś nie przychodzą powiadomienia nie wiem co się dzieje . Może ta opcja juz wyłączona hiiiii
Do mnie też nie przychodzą i muszę wchodzić od tyłu.
Ale to pewno niedługo minie.
Emotikonki też wszystkie nie wchodzą, więc się nie martw.
Dajmy adminowi i komputerowcom trochę czasu.
Niedługo wszystko wróci do normy.
GRAŻYNKO to mnie uspokoiłaś ,a ja już myślałam ,żem taki CKM . Właśnie musze zaczynać od siebie ,żeby znależć się gdzie indziej . Co chwilę zaglądałam na pocztę i myślałam ,że forum znów nieczynne . ale nie dawało mi to spokoju .
OLU co wchodzę na moją stronkę i odpisuje musze na nowo klikac POWIADOM MNIE . Nie wiem może jestem nielubiana :P żarty . Nie tylko ja mam ten problem czytałam ,że niektórzy tez .
Do mnie powiadomienia przychodzą bez przerwy. Nie mam z tym żadnych kłopotów. Natomiast nie mogę dodawać emotikonów z drugiej strony. Mam nadzieję, że do poniedziałku forum się ustabilizuje.
KRYSIU ale nie wszyscy dostają powiadomienia . na razie trzeba cierpliwie poczekać aż wszystko uruchomią i nam objaśnią . Bądzmy dobrej myśli ale do nowego trzeba sie przyzwyczaić . Nauka idzie do przodu my również musimy za nią podażac hihihi . Milego wieczoru