Moje hoje - AnaKa
- esti42
- 1000p
- Od: 21 sty 2009, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
NIe no dziewczyny nie chcę was straszyć bo to każdy inaczej funkcjonujęmagi pisze:mnie głowa boli już prawie codziennieesti42 pisze:Izka nie chcę cię straszyć ale jak cię ta głowa często boli to idz słonka do lekarza bo moją znajomą też tak często bolała i nie ciekawie się to skończyło2iza pisze:O ,ale smaka mi narobiłaś . Ja wcinam płatki z mlekiem z synkiem heheAle kawusia jest ( dopiero wstałam .coś mnie ostatnio głowa często boli
)
, postrasz czym to grozi ??
![]()
Aniu a czy na herbatkę można wpaść ??
U mojej znajomej skończyło się na guzie mózgu jak jechała na operacje to się ze wszystkimi żegnała bo mało szans jej dawali nawet dzieci kazała sobie przed operacją przywiez do szpitala
Operacja się u niej udała co prawda nie są pewni że się nie odrodzi

I na lewe oko nie widzi lewe ucho też kiepsko i lekki niedowład lewej strony
Ale ona się nie załamuje mówi że cieszy się że tak się skończyło a nie inaczej
Jak mówiłam nikogo nie straszę nie ale ja to już jestem wrażliwa no tym punkcie

JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA

- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
esti - niedowłady z czasem mogą mijać, a z tak cudownym nastawieniem ma większe jeszcze szanse, aby mózg nauczył się funkcjonować po tak drastycznej ingerencji podobnie do stanu przed operacją, mózg potrafi wiele.
Co do głowy - ta faktycznie warto iść do lekarza, guz to już tragiczna sprawa, ale wystarczy ciśnienie zbyt duże i też groźne to to a łatwo stosunkowo opanować. Druga sprawa, że lekarze baaaaardzo lekceważą dolegliwości odbierane jako drobne, chyba ze 2 lata chodziłam po różnych słysząc, że marudzę, zanim mi dał jeden młodzik coś na wrzody, co mnie dopiero na nogi postawiło.
Co do głowy - ta faktycznie warto iść do lekarza, guz to już tragiczna sprawa, ale wystarczy ciśnienie zbyt duże i też groźne to to a łatwo stosunkowo opanować. Druga sprawa, że lekarze baaaaardzo lekceważą dolegliwości odbierane jako drobne, chyba ze 2 lata chodziłam po różnych słysząc, że marudzę, zanim mi dał jeden młodzik coś na wrzody, co mnie dopiero na nogi postawiło.
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Ale horrory opowiadacie
Głowa może boleć z wielu powodów. Pomijając ekstremalnego guza, to z przemęczenia, ze stresu, z niewyspania, ze zmiany ciśnienia, itd.
Mnie boli od kręgosłupa
Ale nie daję się

Głowa może boleć z wielu powodów. Pomijając ekstremalnego guza, to z przemęczenia, ze stresu, z niewyspania, ze zmiany ciśnienia, itd.
Mnie boli od kręgosłupa

Ale nie daję się

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
- jardin
- 1000p
- Od: 7 sie 2007, o 14:26
od kręgosłupa niestety najczęstsza przyczyna............ też to mam............Anaka pisze:Ale horrory opowiadacie![]()
Mnie boli od kręgosłupa![]()
Ale nie daję się
Pozdrawiam
Aśka
Aśka
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
A ja się chyba za dużo lenie ,że mnie wszystko boli hehe
Nie tak na serio to zbieram się do lekarza i coś nie mogę , a po drugie muszę opiekę synkowi znaleźć (przynajmniej na 3 dni) Jak mnie pociachają . Z przysadką mózgową mam najprawdopodobniej wszystko OK czyli nie jest źle (tylko te babskie sprawy)A głowa to pewnie bardziej z nerwów mnie boli
Nie tak na serio to zbieram się do lekarza i coś nie mogę , a po drugie muszę opiekę synkowi znaleźć (przynajmniej na 3 dni) Jak mnie pociachają . Z przysadką mózgową mam najprawdopodobniej wszystko OK czyli nie jest źle (tylko te babskie sprawy)A głowa to pewnie bardziej z nerwów mnie boli

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Iza, im wcześniej to zrobisz, tym szybciej dojdziesz do siebie i zapomnisz
Głowa też przestanie boleć :P

Głowa też przestanie boleć :P
Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki