Kolorowy ogród Geni cz.5
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu patrzę i podziwiam twoje kolekcje.
Żadna roślina nie jest samotna w swej odmianie.
Podziwiam też twoją cierpliwość w zdobywaniu tych wszystkich odmian.
Żadna roślina nie jest samotna w swej odmianie.
Podziwiam też twoją cierpliwość w zdobywaniu tych wszystkich odmian.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Przepiękne irysy! Kiedyś wzdłuż całego płotu mieliśmy w ogrodzie irysy, ale wyginęły na skutek różnych dziwnych ewolucji ogrodowych i budowlanych. Twoje tak mnie urzekły, że chyba wysupłam jakieś grosiki na przynajmniej kilka sztuk tych cudnych kwiatów. ;-) Pozdrawiam! Basia
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Geniu! jeszcze nie ochłonąłem po azaliach i orlikach a tu kolejna porcja wspaniałości
Ale już nie będę poetyzował (chyba że samo wyjdzie). Nie mniej bardzo dziękuję za miłe komentarze po moim ostatnim poście
Geniu, o tego złocienia różowego też bym się uśmiechnął, gdybyś go miała za dużo. A czy rozsiewają Ci się dyptamy? Poszukuję białego, dlatego pytam. Mój różowy bardzo się rozsiewa i aż żal wyrywać tych siewek, patrząc na tę piękną roślinę. Z irysami komponuje się bardzo dobrze, ale soliterowo również, bo ma ładny, zwarty pokrój. No tak - 20 lat zbierania irysów i wyszła cudowna kolekcja

Geniu, o tego złocienia różowego też bym się uśmiechnął, gdybyś go miała za dużo. A czy rozsiewają Ci się dyptamy? Poszukuję białego, dlatego pytam. Mój różowy bardzo się rozsiewa i aż żal wyrywać tych siewek, patrząc na tę piękną roślinę. Z irysami komponuje się bardzo dobrze, ale soliterowo również, bo ma ładny, zwarty pokrój. No tak - 20 lat zbierania irysów i wyszła cudowna kolekcja