W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2009r cz.1
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moi Drodzy, ślicznie dziękuję, że pamiętacie o mnie i za miłe słowa
Droga Jolllu, dziękuję za piękny kwiatuszek na poprawę humorku, ojjj przydał się, bo wczoraj cały dzień robiłam wszystko, żeby dostawać powiadomienia z naszego Forum:
Odświeżyłam stronę ODF.
Sprawdziłam na moim profilu, czy mi się tam coś nie poprzestawiało ... wszystko ok.
Sprawdziłam konto mailowe, na stronie www.pl i w folderze ze spamem, wszystko w porządku.
Na kilku wątkach najpierw zaznaczałam "Przestań śledzić ten temat", a po powrocie do wątku zaznaczałam: "Śledź odpowiedzi w tym temacie".
W kilku wątkach, po takich zmianach, dokonałam wpisu, zaczekałam, żeby inni dodali posty i sprawdziłam pocztę i ... nie dostałam powiadomień.
Zresetowałam 1 raz "pamięć przeczytanych wątków", zgodnie ze wskazówkami naszego Adminka
iiiii nic to nie pomogło
Na moją pocztę mailową otrzymuję powiadomienia o otrzymanych wiadomościach z NK oraz wiadomości od osób prywatnych, czyli z moją pocztą jest chyba wszystko w porządku.
Szczerze mówiąc, już jestem zmęczona tymi zabiegami
ale uzbroiłam się w cierpliwość i dzisiaj mam zamiar dalej walczyć z tym problemem 
Dzisiaj będę próbowałam zmienić adres mailowy
Izuniu, mam nadzieję, że jak zmienię adres mailowy, to pomoże tak jak u Ciebie
Agnieszko, niestety nie byłam wczoraj w sklepie ... deszcz mnie odstraszył
a dzisiaj śnieg sypie 
Aniu, dziękuję
Monisiu Droga, mam nadzieję, że z Pawełkiem już wszystko w porządku ... zdrowy jak rybka :P
Ewuniu, dziękuję za już i proszę o jeszcze
Mam nadzieję, że przy Twojej pomocy uda mi się rozwiązać problem i będę otrzymywała powiadomienia
Iduniu, 13-go wysieję Twojego "Koralika" do doniczki

Droga Jolllu, dziękuję za piękny kwiatuszek na poprawę humorku, ojjj przydał się, bo wczoraj cały dzień robiłam wszystko, żeby dostawać powiadomienia z naszego Forum:
Odświeżyłam stronę ODF.
Sprawdziłam na moim profilu, czy mi się tam coś nie poprzestawiało ... wszystko ok.
Sprawdziłam konto mailowe, na stronie www.pl i w folderze ze spamem, wszystko w porządku.
Na kilku wątkach najpierw zaznaczałam "Przestań śledzić ten temat", a po powrocie do wątku zaznaczałam: "Śledź odpowiedzi w tym temacie".
W kilku wątkach, po takich zmianach, dokonałam wpisu, zaczekałam, żeby inni dodali posty i sprawdziłam pocztę i ... nie dostałam powiadomień.
Zresetowałam 1 raz "pamięć przeczytanych wątków", zgodnie ze wskazówkami naszego Adminka
iiiii nic to nie pomogło

Na moją pocztę mailową otrzymuję powiadomienia o otrzymanych wiadomościach z NK oraz wiadomości od osób prywatnych, czyli z moją pocztą jest chyba wszystko w porządku.
Szczerze mówiąc, już jestem zmęczona tymi zabiegami

Dzisiaj będę próbowałam zmienić adres mailowy

Izuniu, mam nadzieję, że jak zmienię adres mailowy, to pomoże tak jak u Ciebie

Agnieszko, niestety nie byłam wczoraj w sklepie ... deszcz mnie odstraszył

Aniu, dziękuję

Monisiu Droga, mam nadzieję, że z Pawełkiem już wszystko w porządku ... zdrowy jak rybka :P
Ewuniu, dziękuję za już i proszę o jeszcze

Mam nadzieję, że przy Twojej pomocy uda mi się rozwiązać problem i będę otrzymywała powiadomienia

Iduniu, 13-go wysieję Twojego "Koralika" do doniczki