Witaj Majko!
Nie nadążam z odpowiedzią. Wieczorem przez parę godzin nie wiem co mam robić czy wstawiać coś nowego, odpowiadać czy podglądać następne ogrody. Pytasz co mi sie podobalo w Twoim ogrodzie.
Hosty jak zwykle wszystkich zniewalają i mnie też,Tiarelle ,Swiecznice, Fuksja Magellana,Rozowiec pełne pierwiosnki a najbardziej zaskoczyła mnie Sunguinaria nawet nie wiedziałem,że takie cudo istnieje i może rosnąć naszych warunkach klim. To tylko niektóre z wielu co mi sie podobają. Niestety wszystkiego nie można mieć. Pewnie jeszcze nie jednym nas zaskoczysz dlatego z niecierpliwością czekam wiosny i Twoich nowych perełek.
Rany i pomyśleć,że ja chciałam kupić sobie tą cebulkę......
To mówicie, że zapach nie do wytrzymania........?
Nie powiedziałabym, wygląda tak pięknie i powabnie......
Januszu mam nadzieje, że moje perełki dobrze przetrwają zimę i będę mogła je pokazać. Hosty powinny być już o wiele większe i piękniejsze, nie mogę się doczekać tego doczekać. Widzę że wypatrzyłeś te piękności, które zdobyłam niekiedy z dużym trudem.
Ewuniu, moim błędem było ze posadziłam ta roślinę w nieodpowiednim miejscu może w innym przypadku ten zach nie byłby wyczuwalny.
Moniko, wyspałam się i byłam przed chwilą na spacerze, za chwilę wstawię zdjęcia.