Danusiny miszmasz
Widzę że na ostatnim zdjęciu zaczęła kwitnąć ci odętka ......moja jeszcze w pączkach 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu coraz więcej Twoich roślinek, pokazuje wielką wolę przetrwanie, odradzają się, rosna, kwitną- tak będzie z całą Twoją działeczką. Strasznie się cięszę, że ,,złapałaś byka za rogi,, nie poddałaś się, tylko walczysz, najpiękniejszym tego dowodem jest Twój nowy- śliczny skalniaczek
Chwała też kotkom, ponieważ troska o nie nie pozwoliła Ci w największej chwili zwątpienia nie pójść na działeczkę
Danusiu ponawiam swoją propozycję, jeśli tylko coś u mnie znajdziesz, co Cię zainteresuje, to daj tylko znać. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę powodzenia w doprowadzaniu działeczki do takiego pięknego wyglądu jak była wcześniej 

- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam wszystkich gości bardzo serdecznie . Właśnie już się pozbierałam po traumatycznych przeżyciach . Spalenizny jeszcze całkiem nie pozbierałam ( brak kontenera ) , ale naprawa altany już rozpoczęta . Nawet mam doprowadzony prąd dzięki bardzo uprzejmemu elektrykowi z naszych działek .Jutro pokażę jak odrastają spalone powojniki
i inne rośliny .
Te w doniczkach jednak raczej zginęły , ale na razie nie przeszkadzam im . Podlewam .
Najważniejsze ,że zdobyłam moją wymarzoną Campanulę nitidę
.( Przy okazji inne rośliny też kupiłam
)
Pozdrawiam i bardzo dziękuję za pamięć .

Te w doniczkach jednak raczej zginęły , ale na razie nie przeszkadzam im . Podlewam .
Najważniejsze ,że zdobyłam moją wymarzoną Campanulę nitidę

Pozdrawiam i bardzo dziękuję za pamięć .